ΣΟΚ: Έκαναν σεξ και έβγαζαν selfies δίπλα σε πτώμα που «σάπιζε»

Newsbomb

Φρικιαστικές λεπτομέρειες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη δίκη της Kirsty Edmondson και του φίλου της, Christopher Sawyers, στην περιοχή του Μάντσεστερ στη Βρετανία

Κατά τη διάρκεια της δίκης της Edmondson και του Sawyers, στο δικαστήριο ακούστηκε ότι το ζευγάρι έκανε σεξ και πόζαρε για φωτογραφίες δίπλα στο πτώμα του Kenneth Chapman, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, όπως αναφέρει η Mirror.

Η 23χρονη και ο 36χρονος κατηγορούνται ότι βρίσκονταν μαζί με τον άνδρα, στον οποίο χορήγησαν υπερβολική δόση ηρωίνης και στη συνέχεια έκλεψαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο εισαγγελέας Tony Cross είπε ακόμα στο δικαστήριο ότι το ζευγάρι έβγαλε selfies δίπλα στο πτώμα του Champan, τις οποίες στη συνέχεια έδειξαν και σε φίλους τους, ενώ αργότερα φέρονται να έκαναν και σεξ δίπλα του...

''Θέλετε να δείτε κάτι άρρωστο;'', φέρεται να είπε το ζευγάρι σε φίλους τους. ''Θα σας δείξουμε τη φωτογραφία ενός νεκρού''.

Οι δολοφόνοι έκλεψαν 100 λίρες από τον νεκρό, το αυτοκίνητό του και το κινητό του.

Τόσο οι δράστες όσο και το θύμα έκαναν χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Chapman πέθανε μετά από υπερβολική δόση.

Η δίκη συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

ΦΡΙΚΗ προκαλεί νέα υπόθεση κανιβαλισμού - Την τεμάχισε και την έφαγε

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved