ΚΟΣΜΟΣ

Όργια στη Μαγιόρκα! Αμετανόητος ο ιδιοκτήτης του κλαμπ (βίντεο)

Όργια στη Μαγιόρκα! Αμετανόητος ο ιδιοκτήτης του κλαμπ (βίντεο)

Τουριστικά μπαρ της Μαγιόρκα έχουν καθιερώσει την προσφορά δωρεάν αλκοόλ σε όσες γυναίκες κάνουν δημοσίως σεξ με θαμώνες μέσα στα μαγαζιά! Δείτε τι λέει ο διοργανωτής των πάρτι!

«Εγώ θα άφηνα την κόρη μου να έρθει στο κλαμπ Carnage και να πάρει μέρος σε ότι γινόταν» δήλωσε ο αμετανόητος και τελικά... «εκπληκτικός» πατέρας και ιδιοκτήτης του μπαρ στη Μαγιόρκα όπου γίνονται σεξουαλικά όργια για ένα δωρεάν ποτό!

Ο Paul Smith αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό λέγοντας ότι η 18χρονη από τη Βόρεια Ιρλανδία η οποία έκανε στοματικό σεξ με 24 άνδρες μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά, για να κερδίσει στο τέλος ένα δωρεάν ποτό η αξία του οποίου δεν ξεπερνά τα 5 ευρώ, δεν ήταν αναγκασμένη να κάνει το οτιδήποτε!

Ο ίδιος, αφού δέχτηκε τη σκληρή κριτική των δημοσιογράφων, είπε ότι είναι «αηδιασμένος» από το περιστατικό αλλά δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας.

«Δεν είμαι αυτός που την ανάγκασε να πέσει στα πατώματα. Δεν έχω καμία ηθική ευθύνη γι΄αυτό και δεν ήμουν καν παρών στο μαγαζί τη συγκεκριμένη στιγμή.»

Σε βίντεο που δημοσίευσε βρετανική εφημερίδα ο DJ του μαγαζιού ακούγεται να φωνάζει: «Εδώ είναι το Carnage και αυτό είναι αυτό που κάνουμε».

Πρωταγωνίστρια μία ακόμη τουρίστρια, που όταν κάποια στιγμή σταματάει να κάνει ταυτόχρονες σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους, ο DJ λέει: «Εσύ μικρή τσ..., σταμάτα να το γαμ... Εδώ είναι το Carnage και αυτό είναι αυτό που κάνουμε. Πρέπει να δούμε κάποιον να... ξεφαντώνει εδώ, έτσι; Ποιος θέλει να δει κάποιον να τον γλύφουν;».

Ο κ. Smith, ο μοναδικός διαχειριστής του Carnage Magaluf, πλαισιωνόταν από έναν Ισπανό δικηγόρο και διερμηνέα, αφού ο ίδιος προσπαθούσε να «διορθώσει» την κακή φήμη που έχει το μαγαζί του

Αν και αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει λάθη και δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει την «πολιτική» του κλαμπ!

«Ήταν λάθος τα όσα έχουν συμβεί. Αλλά είμαι ένας άνθρωπος μόνος που προσπαθώ να δουλέψω σκληρά γι' αυτά που έχω αποκτήσει!»

Τα εμετικά βίντεο που κυκλοφόρησαν ανάγκασαν την αστυνομία να ελέγξει το μπαρ και τώρα ο Smith τρέμει να μη χάσει την άδεια του.

Δεν χρειάζεται όμως να αγχώνεται μήπως τυχόν χάσει την πελατεία του. Θα μπορεί άνετα, όπως δήλωσε και ο ίδιος, να βάλει την κόρη του για να δουλεύει εκεί. Άλλωστε εκείνος προσφέρει καλή ανατροφή στα παιδιά του, αντίθετα με τους γονείς της νεαρής από τη Βόρεια Ιρλανδία...

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Μαγιόρκα: DJ πιέζει τουρίστριες να πάρουν μέρος σε όργια! (video)