ΚΟΣΜΟΣ

Μολδαβία: «Βασίλισσα της ομορφιάς» πουλήθηκε για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια! (phs)

Μολδαβία: «Βασίλισσα της ομορφιάς» πουλήθηκε για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια! (phs)

Την οικογένειά της, έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια, συνάντησε μία Λευκορωσίδα, η οποία είχε πέσει θύμα απαγωγής και πουλήθηκε για ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια!

Η 20χρονη πλέον Olga Romanovich απήχθη στη Μολδαβία όταν η μητέρα της πήγε να αγοράσει τσιγάρα, ενώ η οικογένεια τσιγγάνων που την αγόρασε - για ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια - κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, στο Σορόκι, την ονόμασε Maria Preyda.

«Μου έδωσαν αγάπη και με μεγάλωσαν όσο καλύτερα μπορούσαν», υποστηρίζει η νεαρή καλλονή που έχει κερδίσει και ένα διαγωνισμό ομορφιάς στη χώρα της, συμπληρώνοντας: «Ήταν ωστόσο πολύ περίεργο να μαθαίνεις ότι στην πραγματικότητα δεν ανήκεις εκεί που είσαι».

Η Όλγα, η οποία έμαθε να μιλά την τσιγγάνικη γλώσσα και μολδαβικά, πριν πάει σε ρωσικό σχολείο και γίνει κομμώτρια, ενθαρρύνθηκε να ψάξει για τους πραγματικούς γονείς της από τη γιαγιά της, όταν αυτή αρρώστησε βαριά.

Με τη βοήθεια της Ιντερπόλ και τεστ DNA κατάφερε τελικά να εντοπίσει τη βιολογική μητέρα της.

«Έκλαιγα. Η μητέρα μου είναι πολύ άρρωστη. Δε ζει, απλά υπάρχει. Δε θέλω να τη στεναχωρήσω. Δε φταίει αυτή για ό,τι μου συνέβη», υπογραμμίζει η Όλγα που ονειρεύεται τον εαυτό της γιατρό, ανυπομονώντας πλέον να συναντήσει τα τρία αδέρφια της τα οποία υιοθέτησε ένα πλούσιο ζευγάρι, καθώς η μητέρα της δεν μπορούσε να τα συντηρήσει...

Διαβάστε ακόμα:

Απλά ένας Ινδός ανεβαίνει μια σκάλα. Με μια μηχανή στο κεφάλι! (video+pic)

ΗΠΑ: Κανίβαλος νοσοκόμος σχεδίαζε να αποκεφαλίσει και να φάει κορίτσι! (photo)

Σιβηρία: Ανεξήγητο μυστήριο με τεράστιο κρατήρα (video+photos)

Βρετανία: Έκρηξη φορτηγού σε πολυσύχναστο δρόμο! (video+photos)

Ανατριχιαστικό: Ιάπωνας έκανε τη φίλη του… ντουζιέρα! (photos)

Βρετανίδα έχει βάλει στόχο ζωής να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν! (video+photos)

Γυναίκες λένε «όχι» στο ξύρισμα των ποδιών! (photos)