Κόλαση στην Ταϊβάν- Αλλεπάλληλες εκρήξεις με δεκάδες νεκρούς (pics+video)

Newsbomb

Μικρές σπίθες σε συνδυασμό με διαρροή αερίων από υπόνομους, προκάλεσαν αλλεπάλληλες εκρήξεις σε κεντρικό δρόμο της Ταϊβάν.

Τουλάχιστον 27 νεκροί και πάνω από 270 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των φονικών εκρήξεων που έγιναν στην πόλη Καοχσιούνγκ στην Ταϊβάν.

Καπνός με «μυρωδιά αερίου» αναδυόταν από αγωγούς αποχέτευσης στις άκρες των δρόμων πριν από την έκρηξη, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Formosa TV.

Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να εκδηλωθούν τεράστιες πυρκαγιές και πολλά αυτοκίνητα να ανατραπούν αλλά και να καταστραφούν.

Τα σωστικά συνεργεία δημιούργησαν ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν και να τραβήξουν τραυματίες από ένα βαθύ κρατήρα που δημιουργήθηκε στο έδαφος.

Τέσσερις πυροσβέστες έδωσαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος και ενώ προσπαθούσαν να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζιανγκ Γι-Χουά, δήλωσε ότι εκατοντάδες στρατιώτες κλήθηκαν να στηρίξουν τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων.

Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ορισμένοι κάτοικοι περιέγραψαν την εμπειρία σαν ολόκληρη η περιοχή να είχε πληγεί από έναν πολύ ισχυρό σεισμό.

Η κυβέρνηση Καοχσιούνγκ δημιούργησε ένα κέντρο έκτακτης ανάγκης, ενώ πρόκειται να σταλούν στρατιώτες στις πληγείσες περιοχές ώστε να αναλάβουν το συντονισμό των επιχειρήσεων διάσωσης, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός προσπαθεί να αποφύγει εκρήξεις! (pics+video)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved