ΚΟΣΜΟΣ

«Τζιχαντιστές παλουκώνουν κεφάλια νεαρών Χριστιανών» (photos)

«Τζιχαντιστές παλουκώνουν κεφάλια νεαρών Χριστιανών» (photos)

Συνέντευξη που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό με όσα αποκαλύπτει, παραχώρησε στο CNN επιχειρηματίας από την Καλιφόρνια με καταγωγή από το Βόρειο Ιράκ.

Ο Μαρκ Αράμπο φανέρωσε πτυχές της σκαιότητας και των αποκρουστικών πράξεων των τζιχαντιστών, κάνοντας λόγο για γενοκτονία των Χριστιανών, βιασμούς μητέρων, κρέμασμα πατεράδων και αποκεφαλισμούς παιδιών στη Μοσούλη!

«Χιλιάδες Χριστιανοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στο Ιράκ για να γλιτώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρόμπο, συμπληρώνοντας: «Ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί τόσο φρικιαστικές εικόνες εδώ και πολλές δεκαετίες. Σε ένα πάρκο στη Μοσούλη αποκεφάλισαν παιδιά και κάρφωσαν τα κεφάλια τους σε παλούκια! Αυτά συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Όταν πάλι οι χριστιανοί πληρώσουν το πρόστιμο που ζητούν οι αιμοδιψείς τζιχαντιστές, όπως αποκάλυψε ο Αράμπο, αφού τους παίρνουν τις γυναίκες (τις οποίες βιάζουν) και τα παιδιά, τούς αναγκάζουν είτε να ασπαστούν το Ισλάμ, είτε να… πεθάνουν!

Την ίδια ώρα, όσες αθώες ψυχές καταφέρνουν να ξεφύγουν από τη μανία των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους πεθαίνουν στα βουνά από την έλλειψη νερού και φαγητού…

(Προσοχή, ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες οι οποίες δημοσιεύονται αποκλειστικά και μόνο για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης)

Διαβάστε ακόμα:

Ο ιός Έμπολα είναι… εξωγήινος!

ΗΠΑ: Τη στραγγάλισε πύθωνας που μόλις είχε κλέψει!

Αυστρία: Καταζητούμενη πορνοστάρ προδόθηκε από το… στήθος της!