ΚΟΣΜΟΣ

Κινδύνεψε η ζωή του Bono κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης

Κινδύνεψε η ζωή του Bono κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης

Ραντεβού με το… Χάρο, 8000 πόδια πάνω από το έδαφος, είχε ο Bono των U2, ωστόσο με τη βοήθεια της τύχης, κατάφερε να τον… στήσει!

Κατά τη διάρκεια της πτήσης του από το Δουβλίνο στο Βερολίνο, η πίσω πόρτα του ιδιωτικού του Learjet 60 D-CGEO αποκολλήθηκε, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή του διάσημου Ιρλανδού frontman.


«Ήταν πολύ τυχερός, το αεροπλάνο θα μπορούσε ακόμα και να συντριβεί από αυτό», ανέφερε πηγή από το κοντινό περιβάλλον του 54χρονου καλλιτέχνη, συμπληρώνοντας: «Μία ώρα περίπου μετά την απογείωση, ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος από το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Τρόμαξε πολύ, ωστόσο τελικά προσγειώθηκαν με ασφάλεια αν και έχασαν όλες τις αποσκευές τους μαζί με την πόρτα. Ευτυχώς ήταν κοντά στο αεροδρόμιο και αισθάνεται αρκετά τυχερός που ζει γιατί εκεί πάνω τα πάντα μπορούσαν να συμβούν»!

Την ίδια ώρα οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος και αν η πόρτα με τις αποσκευές έπεσαν στο νερό ή στο έδαφος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Bono ταξίδευε στη γερμανική πρωτεύουσα προκειμένου να παραβρεθεί σε διπλωματικό γκαλά, στο πλαίσιο της βράβευσης των U2 στα Bambi International Music Awards. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος Larry Mullen και Adam Clayton ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν μια ημέρα αργότερα.

Σχετικές ειδήσεις