ΚΟΣΜΟΣ

Περπατούσε με ένα παλούκι καρφωμένο στο κεφάλι του! (photos)

Περπατούσε με ένα παλούκι καρφωμένο στο κεφάλι του! (photos)

Ελάχιστα μόλις εκατοστά μακριά από το θάνατο έφθασε ένας Πολωνός, ο οποίος είχε φρικιαστικό ατύχημα κατά τη διάρκεια εργασιών για την ανακαίνιση του σπιτιού του.

Ο Kamil Podwinski άφησε μάλιστα με το στόμα ανοιχτό και την τρίχα… κάγκελο το ιατρικό προσωπικό που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα επείγοντα του νοσοκομείου στο Konin, εισβάλοντας ατάραχος και με ένα παλούκι 40 περίπου εκατοστών καρφωμένο στο κεφάλι του!

Και πώς όχι όταν χρειάστηκε μέχρι και η συνδρομή ειδικής μονάδας της Πυροσβεστικής προκειμένου να αφαιρεθεί το ξύλο - το οποίο είχε τρυπήσει το κεφάλι κάτω από το μάτι του άτυχου άνδρα, βγαίνοντας από το πίσω μέρος του λαιμού του - χωρίς να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά!

«Λάβαμε μια κλήση για να βοηθήσουμε στην αφαίρεση ενός ξύλου από το πρόσωπο ενός άνδρα», ανέφερε o εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Sebastian Andrzejewski, συμπληρώνοντας: «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα, αλλά τα καταφέραμε. Ο άνδρας ήταν τρομερά ψύχραιμος και δεν παραπονέθηκε καθόλου».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το παλούκι ήταν τόσο μεγάλο που ο Podwinksi δεν χωρούσε στο ακτινολογικό μηχάνημα, αναγκάζοντας έτσι τους νοσηλευτές να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο του Πόζναν.

«Σκόνταψε και έπεσε σε ένα αιχμηρό ξύλο. Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά. Είναι θαύμα που δεν του καρφώθηκε στο μάτι του ή δεν έπαθε σοβαρότερη ζημιά», τόνισε από την πλευρά του εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Σχετικές ειδήσεις