ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Βρέθηκαν λείψανα βρεφών σε δέμα για ΗΠΑ

Ταϊλάνδη: Βρέθηκαν λείψανα βρεφών σε δέμα για ΗΠΑ

Ανθρώπινα - βρεφικά κυρίως - λείψανα εντοπίστηκαν σε δέμα στην Μπανγκόκ που επρόκειτο να σταλεί στις ΗΠΑ!

Η μακάβρια αυτή ανακάλυψη έγινε το Σάββατο (15/11) από τους υπαλλήλους μιας μεταφορικής εταιρείας.

Τα λείψανα ήταν τοποθετημένα σε δοχεία και διατηρούνταν σε ένα διάλυμα φορμόλης. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν ένα κεφάλι, πολλά πόδια και τμήματα δέρματος, όπως επίσης και ένα κομμάτι δέρματος που ανήκε σε ενήλικο πρόσωπο και ήταν διακοσμημένο με ένα εντυπωσιακό τατουάζ.

«Δεν προέρχονταν από ένα πτώμα μόνο και ήταν κομμένα σε μικρά κομμάτια», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο στρατηγός Τσαουαλίτ Πρασόψιν. Όλα τα ευρήματα έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία ώστε να ελεγχθούν και να εξακριβωθεί εάν ανήκαν σε έμβρυα που προέρχονταν από αποβολές ή σε μωρά που πέθαναν μετά τη γέννησή τους.

Σύμφωνα πάντα με τον Πρασόψιν, το δέμα ενδέχεται να προοριζόταν για κάποιον εκκεντρικό συλλέκτη ή για κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Η αστυνομία δεν διευκρίνισε ποιος ήταν ο παραλήπτης, ωστόσο οι τοπικές εφημερίδες υποστηρίζουν ότι προορισμός του ήταν το Λας Βέγκας, στη Νεβάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το 2012, στη βαλίτσα ενός Βρετανού με καταγωγή από την Ταϊβάν η αστυνομία της Ταϊλάνδης είχε βρει έξι επιχρυσωμένα έμβρυα που προορίζονταν για τελετές μαύρης μαγείας. Σύμφωνα με ορισμένες ταϊλανδέζικες δοξασίες, τις οποίες πιστεύουν και κάποιες κινεζικές κοινότητες, τα έμβρυα φέρνουν τύχη στον κάτοχό τους. Κάποιες φορές μάλιστα τα φυλούν σε ιερά, σε σπίτια, ακόμα και σε επιχειρήσεις…

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων