ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Νεογέννητο επέζησε αφού θάφτηκε ζωντανό για δύο ώρες!

Κίνα: Νεογέννητο επέζησε αφού θάφτηκε ζωντανό για δύο ώρες!

Πρωταγωνίστρια μιαςαπίστευτης ιστορίας επιβίωσης έγινε ένα νεογέννητο κοριτσάκι στην Κίνα, το οποίο θάφτηκε ζωντανό για δύο περίπου ολόκληρες ώρες!

Η γιαγιά της οικογένειας έθαψε το βρέφος κάτω από ένα δένδρο στην αυλή του σπιτιού τους, καθώς νόμιζαν ότι ήταν νεκρό, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του.

Δύο ώρες ωστόσο αργότερα, ο πατέρας ξέθαψε τη μικρή, αφού ο γυναικολόγος ενημέρωσε το άτυχο ζευγάρι ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ακόμα ζωντανη, παρά την υποτιθέμενη αποβολή! Σοκαρισμένος αντιλήφθηκε πως το μωράκι τους ανέπνεε κανονικά…

Η Lu Xiaoyun ζει με το σύζυγό της, He Yong, την 7χρονη κόρη τους και τη μητέρα της στο Dongdong, της βορειοανατολικής επαρχίας Liaoning. Πίστευε ότι ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος όταν ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να καλέσει τον άντρα της. Εκείνος, αφού επέστρεψε εσπευσμένα από τη δουλειά στο σπίτι τους, τη βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας γεννήσει ένα φαινομενικά νεκρό μωρό.

Και μπορεί να κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, όμως το ιατρικό προσωπικό που έφθασε σπίτι τούς ενημέρωσε πως το μωράκι δεν έδειχνε κανένα σημείο ζωής. Την ώρα έτσι που μετέφεραν τη μητέρα στο νοσοκομείο, η γιαγιά πήρε πρωτοβουλία να θάψει το νεογέννητο κοριτσάκι στην αυλή, όπου το βρήκε - δύο σχεδόν ώρες αργότερα - ο πατέρας, μετά τη συμβουλή του γιατρού να εξεταστεί καλύτερα, καθώς θα μπορούσε να ήταν ζωντανό!

Οι γιατροί ενημέρωσαν τη Lu στο νοσοκομείο ότι ήταν τελικά έξι μηνών έγκυος (!), ωστόσο αφού τη φρόντισαν για τρεις ημέρες, την έδιωξαν μαζί με το μωρό, καθώς η οικογένεια δεν μπορούσε να καλύψει άλλο τα έξοδα νοσηλείας της.

«Η πεθερά μου είναι άρρωστη και έχουμε επίσης μία 7χρονη κορούλα. Η γυναίκα μου είναι άνεργη και είμαι ο μόνος που φέρνει λεφτά στο σπίτι», υποστήριξε ο He, με εμφανή την απογοήτευση στο πρόσωπό του…

Χάρη στις δωρεές ωστόσο από καλούς «Σαμαρείτες», η οικογένεια επέστρεψε στην κλινική όπου το μωρό νοσηλεύεται πλέον σε θερμοκοιτίδα…

Σχετικές ειδήσεις