ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Η μητέρα ύποπτη για το θάνατο του 8χρονου Αντρέα

Ιταλία: Η μητέρα ύποπτη για το θάνατο του 8χρονου Αντρέα

Η Βερόνικα Παναρέλλο τέθηκε υπό κράτηση προσωρινά μετά από έξι ώρες ανάκρισης από τους εισαγγελείς στη Σικελία και θεωρείται πλέον ύποπτη για το θάνατο του 8χρονου γιου της που βρέθηκε νεκρός στις 20 Νοεμβρίου.

Οι εισαγγελείς θεωρούν ότι υπάρχουν σειρά στοιχείων που ενισχύουν τις πιθανότητες ενοχής της 25χρονης μητέρας. Καταρχήν το γεγονός ότι το Σάββατο 29 Νοεμβρίου οπότε και ο άτυχος Αντρέα δολοφονήθηκε, δεν τον είχε συνοδεύσει στο σχολείο, όπως είχε δηλώσει αρχικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες κυκλωμάτων ασφαλείας κατέγραψαν εικόνες που δείχνουν τον Αντρέα να βγαίνει από το αυτοκίνητο της Παναρέλλο, μπροστά από το σπίτι και να επιστρέφει μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειάς του στις οκτώ το πρωί.

Παράλληλα, κάμερες κλειστών κυκλωμάτων, δείχνουν το αυτοκίνητο της νεαρής μητέρας, την ημέρα της δολοφονίας, παρκαρισμένο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του Αντρέα, κοντά σε έναν παλιό πέτρινο μύλο.

Τέλος, τις τελευταίες ημέρες η Βερόνικα Παναρέλλο παρέδωσε στις δασκάλες του σχολείου ηλεκτρικά καλώδια ίδια με εκείνα με τα οποία, όπως υποστηρίζουν οι εισαγγελείς, χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία του Αντρέα.

Η ίδια από την πλευρά της υποστηρίζει πως είναι αθώα.

«Αν όντως δολοφόνησε η Βερόνικα το παιδί μας, μένω πραγματικά άναυδος, χάνω κάθε βεβαιότητα», δήλωσε πριν λίγο ο σύζυγός της.

Σχετικές ειδήσεις