ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινητικό: Έκαναν τατουάζ τα σημάδια της κόρης τους (pics)

Συγκινητικό: Έκαναν τατουάζ τα σημάδια της κόρης τους (pics)

Η γονική αγάπη στην υπέρτατη μορφή της: Οι γονείς της Χάνι Ρέι έκαναν τατουάζ στα πόδια τους τα εκ γενετής σημάδια της κόρης τους, προκειμένου να μην αισθάνεται διαφορετική.

«Θέλαμε η Χάνι Ρέι να αισθάνεται ιδιαίτερη. Τα εκ γενετής σημάδια της να την κάνουν περήφανη κι όχι να ντρέπεται», δήλωσε στη Mirror η μητέρα της μικρούλας, Τάνια Φίλιπς.

Όπως παραδέχονται η Τάνια και ο σύζυγός της Άνταμ, «οι περισσότεροι το θεωρούν ακραίο. Για εμάς ήταν φυσικό να το κάνουμε για να μη νιώθει η κόρη μας διαφορετική ή μόνη στον κόσμο»

Η Χάνι Ρέι ήρθε στη ζωή, πριν από 18 μήνες, μετά από μια δύσκολη γέννα. «Όταν γεννήθηκε, πάλεψε για να ανασάνει. Τη μετέφεραν στην ειδική μονάδα φροντίδας. Εκεί πήγα να την δω και αντίκρυσα το σημάδι της. Πραγματικά μου ράγισε την καρδιά. "Το παιδί μου θα είχε για μια ζωή σημαδεμένο ποδαράκι" σκέφτηκα», ομολογεί η Τάνια, η οποία επέλεξε να κάνει το τατουάζ στα τεσσαρακοστά γενέθλιά της.

Αφορμή για την απόφασή τους στάθηκαν κάποια αδιάκριτα βλέμματα και κάποιες ψιθυριστές κουβέντες ενός ζευγαριού σε κάποιο εστιατόριο της Βρετανίας

Σχετικές ειδήσεις