ΚΟΣΜΟΣ

Daily Mail: Ο «σοσιαλιστής της σαμπάνιας» Γιάνης Βαρουφάκης (pics)

Daily Mail: Ο «σοσιαλιστής της σαμπάνιας» Γιάνης Βαρουφάκης (pics)

Ο σαρκασμός περισσεύει στο δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής βρετανικής εφημερίδας, Daily Mail, που προκλητικά χαρακτηρίζει «σοσιαλιστή της σαμπάνιας» τον Γιάνη Βαρουφάκη, με αφορμή την αγγελία ενοικίασης του εξοχικού του στην Αίγινα.

«Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπληρώσετε τα χρέη σας! Ο "σοσιαλιστής της σαμπάνιας", ο υπουργός Οικονομικών ενοικιάζει την πολυτελή εξοχική κατοικία του για 5000 ευρώ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ», γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην περίφημη φωτογράφιση του, τους στην Αθήνα, που παρουσίαζε τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να παίζει πιάνο και να τρώει λουκούλλεια παρέα με τη σύζυγό του, προσθέτοντας ειρωνικά πως η φωτογράφιση έφερε σε δύσκολη θέση τον υπουργό, αναγκάζοντάς τον να αλλάξει τακτική: «Τώρα, ο αμήχανος πολιτικός φαίνεται να αποφάσισε πως το στυλ «κατά της λιτότητας» όταν αφορά την προσωπική ζωή, κάνει κακό στην δουλειά – κι έτσι έβαλε ενοικιαστήριο στην μοντέρνα εξοχική βίλα του στην Αίγινα».

«Γραφικό: Με αφορμή την πρόσφατη φωτογράφιση του ζεύγους στο σπίτι τους κάτω από την Ακρόπολη, οι οικονομολόγοι έκαναν λόγο για "λαϊφστάιλ για τους πλούσιους και διάσημους στη... ΣΥΡΙΖΑ εκδοχή του", ειρωνευόμενοι τον υπουργό τον καλό τρόπο ζωής του και το κακό PR του», γράφει μία από τις λεζάντες των φωτογραφιών.

Το άρθρο απαριθμεί, μάλιστα, τα πλεονεκτήματα του εξοχικού, που προσφέρει, μεταξύ άλλων, άνετους χώρους, πέντε υπνοδωμάτια, δωρεάν wifi, home cinema, πισίνα και, ασφαλώς, ανεμπόδιστη θέα στο Σαρωνικό.

Varoufakis 9

Σχετικές ειδήσεις