ΚΟΣΜΟΣ

Έδιωξαν καρκινοπαθή από το αεροπλάνο

Έδιωξαν καρκινοπαθή από το αεροπλάνο

Απίστευτο περιστατικό έζησε μια γυναίκα που ταξίδευε από την Χαβάη στην Καλιφόρνια με την εταιρεία Alaska Airlines. Οι υπάλληλοι της εταιρείας επέλεξαν να μην την αφήσουν να πετάξει γιατί έπασχε από καρκίνο και δεν είχε χαρτί από το γιατρό της.

Η Ελίζαμπεθ Σέντγουεϊ, καταγγέλλει ότι η ακύρωση του ταξιδιού, της κόστισε μια χημειοθεραπεία, αλλά και στα παιδιά της την επιστροφή εγκαίρως στο σχολείο.

Δήλωσε απογοητευμένη καθώς δεν την άφηναν να ταξιδέψει εάν ο γιατρός της δεν έδινε την συγκατάθεσή του αυτοπροσώπως.

Κατάλαβαν ότι είναι άρρωστη, όταν λίγο πριν ανεβεί στο αεροπλάνο, φόρεσε μια μάσκα για να αποφύγει τα μικρόβια.

«Μία υπάλληλος με είδε να κάθομαι με τη μάσκα πριν επιβιβαστούμε. Με ρώτησε αν χρειάζομαι κάτι, της είπα πως όχι, με ρώτησε ξανά και της είπα πως μπορεί να χρειαστώ βοήθεια όταν ανεβώ στο αεροπλάνο. Μόλις το άκουσε κάλεσε γιατρό. Εκείνος ήρθε αφού είχαμε επιβιβαστεί και μου είπε ότι πρέπει να κατέβω, εκτός κι αν έχω χαρτί από το γιατρό μου που να δηλώνει ότι μπορώ να πετάξω», ανέφερε η 50χρονη Σέντγουεϊ.

Η εταιρεία ζήτησε συγνώμη για τον υπερβολικό ζήλο των υπαλλήλων της και προσφέρθηκε να πληρώσει τα έξοδα της επιπλέον μέρας που η οικογένεια έμεινε στο ξενοδοχείο.

«Η υπάλληλός μας είχε στο μυαλό της το καλό της πελάτισσας μας, όμως μάλλον θα μπορούσε να χειριστεί διαφορετικά την κατάσταση», ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας.

Σχετικές ειδήσεις