ΗΠΑ: Ήταν παντρεμένη με 8 άνδρες ταυτόχρονα!

Newsroom Newsroom

ΗΠΑ: Ήταν παντρεμένη με 8 άνδρες ταυτόχρονα!

Οι παράνομοι γάμοι αποτελούν συχνό φαινόμενο στις ΗΠΑ και απάτη που αποφέρει χρήματα σε αυτόν που συναινεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, προκειμένου ο «σύντροφος» να λάβει την υπηκοότητα. Μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, ωστόσο, γλυκάθηκε, το παράκανε και θα το πληρώσει, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ήταν παντρεμένη με 8 άτομα ταυτόχρονα!

Οι εισαγγελείς σκοπεύουν να ασκήσουν διώξεις για απάτη εναντίον της καθώς όπως φαίνεται συμφωνούσε να παντρευτεί ενδιαφερόμενους να λάβουν την αμερικανική υπηκοότητα.

Η Λιάνα Μπαριέντος, 39 ετών, είχε παντρευτεί άτομα που είχαν καταγωγή από την Αίγυπτο, την Τουρκία, τη Γεωργία και άλλες χώρες, ενώ το 2006 είχε ανταλλάξει τους ιερούς όρκους του γάμου με τον όγδοο σύζυγός της, τον πακιστανικής καταγωγής Ρασίντ Ρατζπούτ.

Αργότερα, το ίδιο έτος, ο Ρατζπούτ απελάθηκε στο Πακιστάν ύστερα από έρευνα που διεξήγαγε η Αμερικανική Υπηρεσία Μετανάστευσης (ICE) μετά από καταγγελίες ότι ο άνδρας έκανε απειλητικά σχόλια κατά των ΗΠΑ.

Η Μπαριέντος δήλωσε αθώα στις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον της, παρά το γεγονός ότι είχε παντρευτεί το 2002 6 άνδρες.

Μόλις οι «καμπάνες της εκκλησίας» σταματούσαν να ηχούν, οι «σύζυγοι» έκαναν αίτηση για την αμερικανική υπηκοότητα.

«Όταν οι αιτήσεις για ορισμένους απορρίφθηκαν, αυτοί έσπευσαν να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου και να υποβάλουν και πάλι αίτηση για υπηκοότητα μέσω άλλων γάμων», δήλωσε η βοηθός εισαγγελέα, Τζέσικα Λούπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved