Νέα κτηνωδία του ΙΚ: Τζιχαντιστές βίασαν και άφησαν έγκυο εννιάχρονη Γιαζίντι

Newsbomb

Σοκ: Εννιάχρονη – σκλάβα του σεξ βιάστηκε από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και κυοφορεί το παιδί ενός από τους βιαστές της.

Η εννιάχρονη είχε απαχθεί από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ως σκλάβα του σεξ. Σύμφωνα με μέλος ανθρωπιστικής οργάνωσης στην περιοχή, η εννιάχρονη βιαζόταν κατ'εξακολούθηση από δέκα μαχητές, για περίπου ένα χρόνο, όσο δηλαδή βρισκόταν στα χέρια των απαγωγέων της.

Η εννιάχρονη κυοφορεί, τώρα, το παιδί ενός από τους βιαστές της ενώ, όπως εκτιμούν οι γιατροί που την παρακολουθούν, το κορίτσι έχει υποστεί τέτοια ψυχολογική και σωματική βία, ώστε τόσο η εγκυμοσύνη όσο και ο ίδιος ο τοκετός ίσως αποβούν μοιραία για τη ζωή της.

«Κακοποιήθηκε σεξουαλικά από όχι λιγότερους από δέκα άνδρες. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν στην πρώτη γραμμή του μετώπου ή καμικάζι αυτοκτονίας και τους δόθηκε ως ''επιβράβευση''», λέει ο Γιουσίφ Νταούντ, μέλος ανθρωπιστικής οργάνωσης με έδρα τον Καναδά και προσθέτει: «Το κορίτσι είναι τόσο νέο που είναι πιθανό να πεθάνει κατά τη διάρκεια του τοκετού. Είναι σε τραγική κατάσταση. Ακόμη και η καισαρική ίσως αποβεί μοιραία».

Κουρδική ανθρωπιστική οργάνωση έσωσε την εννιάχρονη, την φροντίδα της οποίας έχει αναλάβει ιατρική ομάδα στη Γερμανία.

Η νέα κτηνωδία είναι η τελευταία στη μακρά λίστα των όσων διαπράξει το Ισλαμικό Κράτος σε βάρος της κουρδικής, θρησκευτικής μειονότητας των Γιαζίντι που εδώ και καιρό τελεί υπό διωγμό.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved