Έσωσε τη ζωή της και τα παιδιά της χάρη σε μία… πίτσα πεπερόνι! (video & pics)

Newsbomb

Τη μητέρα τριών παιδιών κρατούσε όμηρο ο ναρκωμανής σύντροφός της. Πάνω στην απόγνωσή της σκαρφίστηκε έναν αλλόκοτο – πλην όμως αποτελεσματικό, όπως αποδείχτηκε – τρόπο να ζητήσει βοήθεια.

Ο 26χρονος Ίθαν Νίκερσον και η σύντροφός του, Τσέριλ είχαν έναν άγριο καυγά, όταν ο 26χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να την απειλεί. Την κρατούσε όμηρο, απαγορεύοντάς της την έξοδο από το σπίτι ή τη χρήση τηλεφώνου.

Τελικά, η γυναίκα κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη και προνοητική, πείθοντάς τον να της δώσει το κινητό του, ώστε να παραγγείλει μία πίτσα μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Η 25χρονη ζήτησε να φέρουν μία πίτσα πεπερόνι και στα σχόλια πρόσθεσε την εξής παρατήρηση: «Παρακαλώ βοήθεια. Καλέστε την αστυνομία. Κατάσταση ομηρίας».

Όταν η παραγγελία έφτασε στο κατάστημα, το προσωπικό διαπίστωσε πως το όνομα και η διεύθυνση αντιστοιχούσαν σε έναν τακτικό πελάτη, προαισθανόμενο πως δεν επρόκειτο για φάρσα.

Οι εργαζόμενοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, η γυναίκα έτρεξε έντρομη από το σπίτι με το ένα από τα παιδιά της στην αγκαλιά ενώ ο σύντροφός της αρνείτο να εγκαταλείψει το σπίτι.

Μετά από είκοσι λεπτά διαπραγματεύσεων με τους αστυνομικούς, τελικά παραδόθηκε, με τους αστυνομικούς να απελευθερώνουν σώα και τα άλλα δύο παιδιά.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved