ΚΟΣΜΟΣ

Στη φυλακή για ανθρωποκτονία ο «Τομ Κρουζ» του Bollywood

Στη φυλακή για ανθρωποκτονία ο «Τομ Κρουζ» του Bollywood

Σε φυλάκιση πέντε χρόνων καταδικάστηκε ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς στην Ινδία, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια εγκατέλειψε έναν άστεγο σε δρόμο του Μουμπάι.

Ο 49χρονος ηθοποιός Σαλμάν Καν, ένας από τους πιο καλοπληρωμένους στην κινηματογραφική βιομηχανία της Ινδίας, τον οποίο μάλιστα αποκαλούν και «Τομ Κρουζ» του Bollywood «λύγισε» μέσα στο δικαστήριο, όταν άκουσε την απόφαση του δικαστή, ο οποίος δεν δέχτηκε την εκδοχή του κατηγορούμενου, ότι δεν είναι εκείνος υπαίτιος για τον θάνατο του 38χρονου άστεγου.

Το περιστατικό συνέβη αργά την νύχτα της 28ης Σεπτεμβρίου του 2002, όταν ο σταρ του Bollywood οδηγούσε μεθυσμένος την Toyota Land Cruiser με αποτέλεσμα αυτή να πέσει αρχικά πάνω σε τοίχο καταστήματος και στη συνέχεια πάνω σε πέντε άστεγους που κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο.

O ηθοποιός αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο, υποστηρίζοντας ότι ήταν συνοδηγός και δεν ήταν μεθυσμένος, ωστόσο η μαρτυρία του αστυνομικού διέψευσε τον ισχυρισμό του.

Σχετικές ειδήσεις