ΚΟΣΜΟΣ

Αμερικανός μπήκε στο... μάτι χιλιάδων μελισσών αλλά επέζησε της επίθεσης

Αμερικανός μπήκε στο... μάτι χιλιάδων μελισσών αλλά επέζησε της επίθεσης

Τύχη βουνό είχε ένας Αμερικανός, ο οποίος δέχτηκε από 500 ως 1.000 τσιμπήματα από δεκάδες χιλιάδες μέλισσες, αλλά κατάφερε να βγει αλώβητος από την άνιση αυτή... μάχη.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος δεν κατονομάστηκε και νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Κίνγκμαν στην Αριζόνα, επιχείρησε να καταστρέψει μία κυψέλη στον κήπο του σπιτιού του, κάτι που προφανώς... εξόργισε τις μέλισσες.

«Ο αριθμός τους κάτω από το υπόστεγο ήταν απίστευτος. Ο αστυνομικός που μετέβη εκεί είπε ότι ήταν σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Απλώς απίστευτο», δήλωσε τοπική αξιωματούχος.

Οι Αρχές δήλωσαν ότι το θύμα της επίθεσης πραγματοποιούσε εργασίες στον κήπο του σπιτιού του όταν δέχτηκε τα τσιμπήματα και έτρεξε στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια από δύο περαστικούς, οι οποίοι επίσης δέχτηκαν επίθεση από τις μέλισσες αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Οι Αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν μέσα στο σπίτι τα κατοικίδιά τους, να αποφεύγουν να περπατούν κοντά στο σπίτι του θύματος των μελισσών και να οδηγούν με κλειστά τα παράθυρα των οχημάτων τους.

Σχετικές ειδήσεις