ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντέιβ Γκρολ ολοκλήρωσε συναυλία με σπασμένο πόδι (photos & video)

Ο Ντέιβ Γκρολ ολοκλήρωσε συναυλία με σπασμένο πόδι (photos & video)

Ένα δυσάρεστο απρόοπτο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος Foo Fighters στο στάδιο Ούλεβι, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, καθώς ο τραγουδιστής και πρώην ντράμερ των Nirvana, Ντέιβ Γκρολ, έπεσε από τη σκηνή και έσπασε το πόδι του.

Δύο μόλις τραγούδια απέμεναν για να ολοκληρωθεί η συναυλία όταν ο Γκρολ έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα της... ενθουσιώδους ερμηνείας της επιτυχίας του συγκροτήματος Monkey Wrench.

Πεσμένος στο έδαφος, αλλά κρατώντας ακόμη το μικρόφωνο στο χέρι του, ο Γκρολ είπε στο πλήθος: «Νομίζω ότι μόλις έσπασα το πόδι μου. Θα πάω στο νοσοκομείο. Θα πάω να φτιάξω το πόδι μου και μετά θα επιστρέψω».

Ο Γκρολ μεταφέρθηκε στα παρασκήνια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ το συγκρότημα συνέχιζε να παίζει με τον ντράμερ Τέιλορ Χόκινς να αναλαμβάνει προσωρινά τον ρόλο του τραγουδιστή.

Λίγο αργότερα, ο Γκρολ επέστρεψε καθισμένος πλέον σε μία καρέκλα με το πόδι του τυλιγμένο με επιδέσμους και ολοκλήρωσε τη συναυλία.

Μάλιστα δεν έχασε και το χιούμορ του... «Μπορεί να μην μπορώ να περπατήσω ή να τρέξω, αλλά ακόμη μπορώ να παίζω κιθάρα και να ουρλιάζω».

Σχετικές ειδήσεις