ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Είναι η Μαντλίν το κοριτσάκι που βρέθηκε στη βαλίτσα; Νέα τροπή στην υπόθεση

Αυστραλία: Είναι η Μαντλίν το κοριτσάκι που βρέθηκε στη βαλίτσα; Νέα τροπή στην υπόθεση

Το μυστήριο με κοριτσάκι ο σκελετός του οποίου βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα αφημένη στην άκρη ενός δρόμου στην Ανατολική Αυστραλία ξανάφερε στη δημοσιότητα την εξαφάνιση της Μαντλίν.Το μακάβριο εύρημα που εντοπίστηκε στην περιοχή της Αδελαϊδας πριν από περίπου δέκα ημέρες (15/7) για κάποιους ίσως είναι το πτώμα της εξαφανισμένης εδώ και πολλά χρόνια Μαντλίν.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε πριν από 8 χρόνια ενόσω έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Πορτογλαία. Η Αστυνομία της Αδελαϊδας εικάζει πως η ηλικία του κοριτσιού τη στιγμή του θανάτου του ήταν μεταξύ 2 έως 4 ετών, ενώ τοποθετεί το χρόνο της δολοφονίας έως και 8 χρόνια πριν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο θάνατος της μικρής ήταν βίαιος και ιδιαίτερα απεχθής
Πάντως οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν το κοριτσάκι στη βαλίτσα με τη μικρή Μαντλίν. Την ίδια στιγμή παραδέχονται ότι δε μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο.

police


Μέσα στη βαλίτσα που βρέθηκαν τα υπολείμματα της μικρής υπήρχε και ένα φόρεμα το οποίο ράφτηκε στο χέρι με ύφασμα που είχε παραχθεί στη Νέα Υόρκη πριν από 7 χρόνια.
Η βαλίτσα ήταν παρατημένη περίπου 4 μήνες σε μια λεωφόρο κοντά στην πόλη Ουινάρκα, 80 μίλια έξω από την Αδελαϊδα. Κάποια στιγμή κάποιος άνοιξε τη βαλίτσα αλλά δεν ειδοποίησε την αστυνομία. Το περιεχόμενό της έγινε αντιληπτό από κάποιο διερχόμενο οδηγό ο οποίος και κάλεσε τις Αρχές.

Σχετικές ειδήσεις