Στο «σφυρί» περισσότερα από 150 αντικείμενα του Έλβις Πρίσλεϊ

Newsbomb

Ένα μπουφάν που φόραγε ο Έλβις Πρίσλεϊ στις συναυλίες του στο Λας Βέγκας και περισσότερα από 150 αντικείμενα που ανήκαν στον θρύλο του ροκ εν ρολ δημοπρατήθηκαν την Πέμπτη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Εβδομάδα του Έλβις στη Γκρέισλαντ, την έπαυλή του στο Μέμφις.

Όσοι ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν στη δημοπρασία έσπευσαν μαζικά σήμερα να αγοράσουν το εισιτήριο εισόδου αξίας 20 δολαρίων, γνωστοποίησε ο Τζεφ Μάρεν, διευθυντής των Graceland Auctions.

Ένα από τα αντικείμενα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το μπουφάν που φόραγε ο Έλβις στη σκηνή όπου χόρευε μαζί με την ηθοποιό Αν Μάργκρετ στο «Viva Las Vegas».

Μεταξύ των αντικειμένων που δημοπρατήθηκαν ήταν επίσης ένα ημιαυτόματο πιστόλι Walther PPK στο οποίο είναι χαραγμένο το όνομα Elvis και τα αρχικά TCB (σ.σ. του συγκροτήματός του Taking Care of Business.

Επίσης, δημοπρατήθηκε ένα χρυσό περιδέραιο διακοσμημένο με διαμάντια το οποίο δώρισε στον Έλβις ο σόουμαν του Λας Βέγκας Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ και ένα χρυσό δακτυλίδι σε σχήμα κουκουβάγιας το οποίο χάρισε ο Έλβις σε έναν θαυμαστή του.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved