ΚΟΣΜΟΣ

Την έθαψαν και μετά την άκουσαν να φωνάζει μέσα από τον τάφο (video)

Την έθαψαν και μετά την άκουσαν να φωνάζει μέσα από τον τάφο (video)

Μια μέρα μετά την ταφή της, μια έφηβη ξύπνησε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Έντρομοι οι συγγενείς της έσπασαν τον τάφο προσπαθώντας να την απεγκλωβίσουν. Τίποτα δεν πήγε καλά σε αυτήν την ιστορία.Η Νέισι Πέρεθ μια 16χρονη από την Ονδούρα ήταν 3 μηνών έγκυος όταν λιποθύμησε έξω από το σπίτι της. Οι συγγενείς της την βρήκαν και ήδη υπήρχαν αφροί στην άκρη των χειλιών της. Θεώρησαν ότι την έχει καταλάβει κάποιο σατανικό πνεύμα και κάλεσαν εξορκιστή.

Μετά από τρεις ώρες οι συγγενείς της αποφάσισαν να την πάνε στο νοσοκομείο αφού δεν έδειχνε κανένα σημάδι ζωής. Εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Αμέσως μετά έγινε η κηδεία της.

Την επόμενη μέρα ο σύζυγός της επισκέφθηκε το κοιμητήριο και με φρίκη διαπίστωσε ότι ακούγονταν ουρλιαχτά και θόρυβοι από τον τάφο της.

Η οικογένεια εν εξάλλω έσπασε τον τάφο έβγαλε το φέρετρο και έτρεξαν στο νοσοκομείο.

Φώναζε βοήθεια και ούρλιαζε να τη βγάλουμε έξω, είπε ο σύζυγος. Στην αρχή δεν το πίστευα αλλά ναι ήταν εκείνη, δήλωσε συντετριμμένος. Η Νέισι εξετάστηκε από τους γιατρούς αλλά δυστυχώς ήταν πλέον νεκρή.

Οι συγγενείς της έπρεπε να την ξαναθάψουν. Οι γιατροί εικάζουν ότι το κορίτσι έπαθε κρίση πανικού η οποία σταμάτησε προσωρινά την καρδιά της ή κάποια κρίση καταπληξίας η οποία έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει μυϊκός τόνος.

Η αρχική λάθος γνωμάτευση την έστειλε στον τάφο όπου και ξύπνησε για να πεθάνει προφανώς από την έλλειψη οξυγόνου. Όπως βεβαίωσε μια ξαδέρφη της όταν την έβγαλαν από τον τάφο ήταν ακόμη ζεστή και ακουγόταν αμυδρά η καρδιά της να χτυπά.
Έφερε τραύματα στο μέτωπό της και μελανιές στα δάχτυλα που φαίνεται να προήλθαν από την προσπάθειά της να βγει από το φέρετρο. Η μητέρα της κατηγορεί το ιατρικό προσωπικο για τη βιαστική διάγνωση που έστειλε την κόρη της στον τάφο.

Σχετικές ειδήσεις