ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος στο Ντουμπάι – Πρίγκιπας «έσβησε» στα 33 του χρόνια από ανακοπή

Θρήνος στο Ντουμπάι –  Πρίγκιπας «έσβησε» στα 33 του χρόνια από ανακοπή

Στα 33 του χρόνια ο Σιχ Ρασίντ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ο αδερφός του πιο περιζήτητου πρίγκιπα στον κόσμο, προδόθηκε από την καρδιά του σκορπίζοντας θλίψη στο εμιράτο του Ντουμπάι που κήρυξε τριήμερο πένθος.

Ο Σιχ Ρασίντ που αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Sandhurst της Βρετανίας το 2002, πέθανε το Σάββατο το πρωί από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 33 ετών.

Ήταν ο μεγαλύτερος γιος του σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ο οποίος είναι ο κυβερνήτης του Ντουμπάι, αλλά και αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σήμερα, έχασα τον καλύτερο μου φίλο και σύντροφο της παιδικής μου ηλικίας, τον αγαπητό μου αδελφό Ρασίντ. Θα μας λείψεις» δήλωσε ο Χαμνταν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ, που θεωρείται ο πιο περιζήτητος πρίγκιπας στον κόσμο.

Θα γίνουν προσευχές στο τέμενος Zαμπίλ το Σάββατο το βράδυ και στη συνέχεια θα ταφεί στο νεκροταφείο Ουμ Χαρίρ στο Μπουρ Ντουμπάι.

Ο Σιχ Ρασίντ ήταν γνωστός για την αγάπη του για τα άλογα και μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου, με δύο χρυσά μετάλλια στην ιππασία σε αγώνες αντοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ασίας το 2006.

Ρoή Ειδήσεων