ΚΟΣΜΟΣ

Βιετνάμ: Σαρκοφάγος ιός τρώει το πρόσωπό του εδώ και 11 χρόνια! (σκληρό βίντεο)

Βιετνάμ: Σαρκοφάγος ιός τρώει το πρόσωπό του εδώ και 11 χρόνια! (σκληρό βίντεο)

Από έναν εξαιρετικά σπάνιο ιό, ο οποίος «τρώει» το πρόσωπό του εδώ και έντεκα ολόκληρα χρόνια, έχει προσβληθεί ένας Βιετναμέζος.

Ακόμα και οι γιατροί αδυνατούσαν να διαγνώσουν τη μυστηριώδη ασθένεια από την οποία έπασχε ο Huynh Van Dat, με αποτέλεσμα ο 51χρονος άνδρας να περιμένει βασανιστικά το θάνατό του, «χάνοντας» μέρα με τη μέρα κομμάτια του προσώπου του, όπως το στόμα, τη μύτη και τα μάτια του!

Το γεγονός μάλιστα ότι - ενώ δεν μπορούσε να τραφεί κανονικά, να δει ή να μιλήσει - ο Βιετναμέζος είχε πλήρως τις αισθήσεις του αντιλαμβανόμενος την τρομακτική μοίρα του, επιτείνει την τραγικότητα της κατάστασής του.

«Το 2004 ξεκίνησε να έχει ρινορραγίες (αιμορραγίες από τη μύτη) ακόμα και τέσσερις φορές την ημέρα. Έπαιρνε τα παραδοσιακά φάρμακα, ωστόσο δεν έκαναν καμία διαφορά. Στη συνέχεια άρχισε να έχει προβλήματα με τα μάτια του, τα οποία συνεχώς δάκρυζαν», εκμυστηρεύτηκε η γυναίκα του, Dat, η οποία τον πήγε στο νοσοκομείο Hoa Hoa της Σαϊγκόν, όπου οι γιατροί εντόπισαν πρόβλημα στο ρινικό διάφραγμα, προχωρώντας σε μια επέμβαση ρουτίνας.

Ένα χρόνο αργότερα, όχι μόνο δεν είχε αλλάξει τίποτα, αλλά κάθε φορά που έπινε νερό, αυτό έβγαινε από τη μύτη του εξαιτίας μιας τρύπας στο στόμα του πάνω από τη γλώσσα.

Αρκετούς, δε, μήνες μετά, η τρύπα μεγάλωσε «εξαφανίζοντας» τη μύτη του…

Πανικοβλημένη, η Dat τον πήγε στο νοσοκομείο Van Hanh, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πρόβλημα στο πάνω μέρος της μύτης του, αποφασίζοντας να τον χειρουργήσουν για δεύτερη φορά.

Παρά τη δεύτερη επέμβαση, η κατάσταση της υγείας του Huynh δεν βελτιώθηκε, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί δύο ακόμη νοσοκομεία, το Pharma University και το Vietnam-France Hospital. Όλοι οι γιατροί συμφώνησαν πως είχε πρόβλημα με το πάνω μέρος της μύτης του, ωστόσο το κόστος της θεραπείας που του υποσχέθηκαν ήταν δυσβάσταχτο. Ως εκ τούτου, αφού του τελείωσαν όλες οι οικονομίες, ο Βιετναμέζος αναγκάστηκε να επιστρέψει σπίτι του, αναζητώντας «βάλσαμο» στην παραδοσιακή ιατρική βοτάνων.

«Ξεκίνησε με μια τρύπα στη μύτη του, η οποία μεγάλωσε και του έφαγε τη μύτη, την άνω γνάθο και τα μάτια. Όταν μπορούσε ακόμα να μιλήσει, μας είχε πει ότι ήταν εξαιρετικά επώδυνο όλο αυτό», ανέφερε η σύζυγος του 51χρονου, η φρικιαστική ιστορία του οποίου, μετά τη δημοσιοποίησή της στα τοπικά Μέσα, «άγγιξε» μια ομάδα γιατρών που υποσχέθηκε να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τον βοηθήσει.

Ανακάλυψαν τελικά ότι είχε μολυνθεί από έναν σαρκοφάγο ιό, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να πουν με βεβαιότητα αν υπήρχε κάποια γνωστή θεραπεία γι΄αυτόν ή αν θα κατάφερναν να «χαρίσουν» ένα νέο πρόσωπο στον Huynh…

Προσοχή ακολουθεί πολύ σκληρό βίντεο

Σχετικές ειδήσεις