ΚΟΣΜΟΣ

FAZ: Πέντε τρομοκράτες θα «χτυπούσαν» με βόμβες το Ανόβερο

FAZ: Πέντε τρομοκράτες θα «χτυπούσαν» με βόμβες το Ανόβερο

Πέντε βόμβες θα «χτυπούσαν» το Ανόβερο, σκορπίζοντας το θάνατο στη γερμανική πόλη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας οι πέντε τρομοκράτες θα χτυπούσαν με τρεις βόμβες το γήπεδο της πόλης όπου θα έδινε το «παρών» και η Γερμανίδα Καγκελάριος για το φιλικό Γερμανίας-Ολλανδίας, ενώ τις άλλες δύο θα τις τοποθετούσαν σε κεντρικά σημεία της πόλης - τη μια στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και την άλλη σε στάση λεωφορείου-.

Η FAZ, μάλιστα, επαναλαμβάνει την πληροφορία της Bild ότι ο επικεφαλής της πενταμελούς ομάδας των τρομοκρατών θα ήταν και ο ίδιος στη γήπεδο, με την αποστολή να καταγράψει λεπτό προς λεπτό το μακελειό στο Ανόβερο.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο τις γερμανικές αρχές, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι η ομάδα των τρομοκρατών έχει εξαφανιστεί, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι ετοιμάζεται για κάτι πιο μεγάλο. «Η απειλή εξακολουθεί να είναι μεγάλη» αναφέρει πηγή στην εφημερίδα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι από τους πέντε τρομοκράτες είναι κάτοικοι Γερμανίας και κάποιοι φέρεται να έχουν έρθει από τη Συρία.

Σύμφωνα με τη FAZ τις πληροφορίες στις γερμανικές αρχές προκειμένου να αποφύγουν το χτύπημα έδωσαν οι γαλλικές αρχές.

Σχετικές ειδήσεις