ΚΟΣΜΟΣ

Λίστα με ονόματα - στόχους σε CIA και FBI δημοσίευσαν οι τζιχαντιστές

Λίστα με ονόματα - στόχους σε CIA και FBI δημοσίευσαν οι τζιχαντιστές

Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους βρίσκονται εργαζόμενοι της CIA, FBI και της αμερικανικής εθνοφυλακής βάσει μια λίστας που κυκλοφόρησε την Κυριακή στο Διαδίκτυο.

Μια λίστα με ονόματα-στόχους κυκλοφόρησε από διαδικτυακούς λογαριασμούς που ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος. Τα ονόματα της λίστας ανήκουν σε Αμερικανούς υπαλλήλους της CIA και του FBI, ενώ το μήνυμα, που συνόδευσε τη λίστα ήταν: «Προς εκτέλεση».

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Vocativ» δημοσίευσε ότι σε ένα λογαριασμό του Twitter –που φαίνεται ότι ανήκει σε τζιχαντιστή - ανέβηκε η λίστα με τα ονόματα – στόχους, που εργάζονται στην αμερικανική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών, στο Εθνικό Αντιτρομοκρατικό Κέντρο και στην Εθνοφυλακή.

Ο λογαριασμός διαγράφηκε μετά από λίγη ώρα, ωστόσο μέχρι το βράδυ της Κυριακής, όπως ήταν λογικό, οι πληροφορίες αναπαράχθηκαν από άλλους χρήστες του Twitter.

Ένας από αυτούς τους λογαριασμούς, μάλιστα, που αναφέρεται σε «στρατιώτες σε όλο τον κόσμο», κυκλοφόρησε πληροφορίες σχετικά με διάφορα άτομα που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, τη Γαλλία, την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική.

Σχετικές ειδήσεις