ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Υπέκυψε στα τραύματά της μια γυναίκα

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Υπέκυψε στα τραύματά της μια γυναίκα

Την τελευταία της πνοή άφησε μια εκ των δύο γυναικών που τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 23/12) κατά τη διάρκειαέκρηξης που σημειώθηκε στις 2:05 στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέντης Κωνσταντινούπολης.

Μια νεκρή και μια τραυματία «μετράει» η έκρηξη που σημειώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν, το οποίο βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Όπως μετέδωσαν τα ειδησεοογραφικά δίκτυα CNN-Türk και NTV, νεκρή είναι η 30χρονη Ζέχρα Γιαμάτς, η οποία υπέκυψε στα τραύματα που έφερε στο κεφάλι από την έκρηξη που σημειώθηκε πάνω στην πίστα του αεροδρομίου.

Μια ακόμα γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο ενώ το αεροδρόμιο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Όπως ανέφερε νωρίτερα η αεροπορική εταιρία Pegasus, οι δύο γυναίκες ήταν μέλη συνεργείου καθαρισμού που εργάζονταν σε ένα από τα αεροπλάνα.

Αστυνομικοί με τουφέκια και γιλέκα προστασίας αναπτύχθηκαν στις εισόδους του αεροδρομίου μετά την έκρηξη, ερευνώντας οχήματα στην περιοχή, ενώ ένα αστυνομικό ελικόπτερο πετούσε από πάνω, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Η εταιρία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen ανέφερε σε σύντομη ανακοίνωσή της πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο, προσθέτοντας ότι συνεχίζονται οι έρευνες για την αιτία που προκάλεσε την έκρηξη.

Σχετικές ειδήσεις