ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατική επίθεση Παρίσι: Στη δημοσιότητα πλάνα του βασικού υπόπτου μετά το μακελειό! (photos)

Τρομοκρατική επίθεση Παρίσι: Στη δημοσιότητα πλάνα του βασικού υπόπτου μετά το μακελειό! (photos)

Πλάνα του καταζητούμενου Σαλάχ Αμπντεσλάμλίγες ώρες μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι,έδωσε στη δημοσιότητα το γαλλικό κανάλι BFM TV.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος σε βενζινάδικο καταγράφει τον Αμπντεσλάμ τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Ο Αμπντεσλάμ είναι καταζητούμενος. Ωστόσο, ο ακριβής του ρόλος στη συμμετοχή των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί από τις αρχές.

Πάντως, με τις πληροφορίες που έχουν δοθεί μέχρι τώρα ο ίδιος φαίνεται να διέφυγε από τη Γαλλία στο Βέλγιο με την συνδρομή δύο φίλων του, των Μοχάμεντ Αμρί και Σαλάχ Χαμζά Ατού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις πρώτες ώρες από το μακελειό στο Παρίσι, ένα από τα αστυνομικά μπλόκα που είχαν στηθεί σε όλη τη χώρα είχε σταματήσει τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ, αλλά τον άφησαν ελεύθερο καθώς τότε δεν ήταν καταζητούμενος!

Πάντως, στα πλάνα που μετέδωσε το BFM TV ο συγκεκριμένος άντρας σε βενζινάδικο που βρίσκεται κοντά στα γαλλοβελγικά σύνορα, φαίνεται αρκετά ήρεμος και η συμπεριφορά του διόλου προδίδει έναν δράστη του μεγαλύτερου τρομοκρατικού μακελειού στην ιστορία της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, οι δύο άντρες που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο και φέρονται να τον βοήθησαν να διαφύγει, τέθηκαν λίγες ημέρες μετά τις επιθέσεις υπό κράτηση από τις αρχές του Βελγίου.

Σε ότι αφορά στα μετέπειτα ίχνη του Αμπντεσλάμ, οι αστυνομικές αρχές των Βρυξελλών υποστηρίζουν ότι έχουν εντοπίσει διαμέρισμα το οποίο είχε χρησιμοποιήσει ο καταζητούμενος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις πληροφορίες για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και την εξέλιξη των ερευνών.

Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις