ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Δωδεκάχρονη πήδηξε από το παράθυρο λόγω bullying

Ιταλία: Δωδεκάχρονη πήδηξε από το παράθυρο λόγω bullying

Στο γραφείο του δωματίου της βρέθηκαν δύο γράμματα που είχε γράψει, πιθανότητα ημέρες πριν το ένα απευθυνόταν στους γονείς της και το δεύτερο στους συμμαθητές της.

Ένα 12χρονο κορίτσι από το Πορντενόνε, κοντά στην Τεργέστη, θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, μην αντέχοντας το bullying που δεχόταν συστηματικά.

Στο γραφείο του δωματίου της βρέθηκαν δύο γράμματα που είχε γράψει, πιθανότητα ημέρες πριν, το ένα απευθυνόταν στους γονείς της και το δεύτερο στους συμμαθητές της.

«Πρέπει να ξαναμπω στην τάξη, αλλά δεν μπορώ». Αυτή τη φράση έγραψε σε ένα μήνυμα που άφησε στο δωμάτιό της πριν πηδήξει από το παράθυρο.

Η πτώση της μαθήτριας ανακόπηκε από σκέπαστρο στον πρώτο όροφο και η 12χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της αναφέρεται ως σοβαρή, και θα κληθεί να δώσει κατάθεση όταν το επιτρέψει η κατάστασή της, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Ansa.

«Είμαστε μία πληγωμένη οικογένεια για αυτό που συνέβη. Δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε καμία δήλωση. Γιατί έχουμε αναθέσει την υπόθεση στο δικηγόρο μας. Η κόρη μας έχει ανάγκη από ηρεμία και δε μπορούμε να επιτρέψουμε την επίθεση από τον Τύπο. Είναι 12 ετών και πρέπει να μείνει μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας», δήλωσε ο πατέρας στο ιταλικό πρακτορείο.

Η εισαγγελία έδωσε άδεια για άνοιγμα των ηλεκτρονικών της επικοινωνιών, μέσω κινητού και υπολογιστή, καθώς θεωρείται ότι αφού η μαθήτρια δεν είχε πάει σχολείο για μία εβδομάδα, το bullying είχε συνεχίσει μέσω SMS ή κοινωνικών δικτύων.

Σχετικές ειδήσεις