ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Ελέφαντας σκότωσε τουρίστα μπροστά στα μάτια της κόρης του - Βίντεο σοκ

Ταϊλάνδη: Ελέφαντας σκότωσε τουρίστα μπροστά στα μάτια της κόρης του - Βίντεο σοκ

Ο 36χρονος τουρίστας κατέβηκε από τον ελέφαντα, προκειμένου να βγάλει φωτογραφίες.

Ένας Βρετανός τουρίστας σκοτώθηκε από ελέφαντα μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης του στο τροπικό νησί Κο Σαμουί στην Ταϊλάνδη.

Ο 36χρονος Gareth Crowe μαζί με τη 16χρονη κόρη του έκαναν βόλτα πάνω σε έναν ελέφαντα στο τροπικό νησί Κο Σαμουί στην Ταϊλάνδη.

Capture

Κάποια στιγμή ο 36χρονος κατέβηκε από τον ελέφαντα, προκειμένου να βγάλει φωτογραφίες. Εκείνη τη στιγμή και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ελέφαντας του επιτέθηκε με τον χαυλιόδοντά του σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Η κόρη του θύματος γλίτωσε από τον θυμωμένο ελέφαντα μόνο με μερικούς μώλωπες και αμέσως μετά το ζώο τράπηκε σε φυγή στο δάσος.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Samui Times ο 36χρονος τουρίστας προκάλεσε το ζώο δείχνοντας του μια μπανάνα, όμως η κόρη από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, το διέψευσε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι οι ελέφαντες είναι ιδιαίτερα επιθετικοί στο συγκεκριμένο πάρκο εξαιτίας της κακομεταχείρισής τους και των βασανιστηρίων στα οποία τους υποβάλλουν οι «φροντιστές» τους.

Αδιάψευστος «μάρτυρας» το (τουλάχιστον) ενοχλητικό βίντεο που κυκλοφόρησε λίγο αργότερα με έναν οδηγό να χρησιμοποιεί ένα ραβδί προκειμένου να «συμμορφώσει» έναν φανερά φοβισμένο ελέφαντα.

Σχετικές ειδήσεις