Τζουντ Λο εναντίον βρετανικής Sun για υποκλοπή τηλεφωνημάτων

Newsbomb

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Βρετανός ηθοποιός Τζουντ Λο, ο οποίος κατηγορεί την εφημερίδα Sun ότι υπέκλεπτε τα τηλεφωνήματά του...

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Βρετανός ηθοποιός Τζουντ Λο, ο οποίος κατηγορεί την εφημερίδα Sun, που ανήκει στον όμιλο του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοκ, ότι υπέκλεπτε τα τηλεφωνήματά του.

Είναι η πρώτη φορά που η Sun, η μεγαλύτερη σε πωλήσεις εφημερίδα στη Μ. Βρετανία, εμπλέκεται στην υπόθεση των υποκλοπών που συνταράζει τον όμιλο του Μέρντοκ, με αποτέλεσμα το κλείσιμο της εφημερίδας News of the World.

Ο 38χρονος ηθοποιός κατέθεσε μήνυση υποστηρίζοντας ότι τέσσερα άρθρα που δημοσιεύτηκαν το 2005 και το 2006 και τον αφορούσαν, είχαν βασιστεί σε πληροφορίες που συγκέντρωσε η εφημερίδα υποκλέπτοντας τα μηνύματά του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος News International απορρίπτει ως «αβάσιμες» της κατηγορίες, τις οποίες χαρακτηρίζει ως «μια κυνική και σκόπιμα κακόβουλη προσπάθεια να εμπλακεί η Sun στην υπόθεση των υποκλοπών».

Οι συνήγοροι του ηθοποιού χαρακτήρισαν «γελοίους» τους ισχυρισμούς του ομίλου.

«Επί πέντε χρόνια η News International παραπλανούσε την αστυνομία, το κοινοβούλιο και το κοινό όσον αφορά το εύρος των σφαλμάτων που διέπραξαν οι δημοσιογράφοι και οι διευθυντές της. Αυτό μιλάει από μόνο του» υποστήριξαν.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved