ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε τι απίστευτο βγήκε από τη μύτη της και την έσωσε από μυστηριώδη ασθένεια! (video+photo)

Δείτε τι απίστευτο βγήκε από τη μύτη της και την έσωσε από μυστηριώδη ασθένεια! (video+photo)

Για έξι ολόκληρους μήνες, η μύτη της 5χρονης Khloe Russell δεν σταματούσε να «τρέχει», προκαλώντας σύγχυση στους γιατρούς για το πού οφειλόταν αυτή η ασθένεια-μυστήριο.

Της χορηγούσαν έτσι συνεχώς αντιβιοτικά… ανακαλύπτοντας λοιμώξεις, ωστόσο ο εφιάλτης της μικρής από την Καλιφόρνια δεν έλεγε με τίποτα να τελειώσει, κάνοντας τη μητέρα της να ανησυχεί όλο και περισσότερο.

Η Katelyn πήγε μάλιστα την κόρη της μέχρι και σε οδοντίατρο, χωρίς πάντως αυτός να καταφέρει να εντοπίσει από τι έπασχε το άτυχο κοριτσάκι.

Μέχρι που τη λύση στο μυστήριο έδωσε μία απλή ανθρώπινη συνήθεια-ανάγκη.

Η Khloe μετά από προτροπή του αδελφού της φύσηξε δυνατά τη μύτη της και από μέσα βγήκε μία τεράστια παραμάνα (gallery)! Ή αλλιώς ο υπεύθυνος για τη συνεχή καταρροή της!

«Ήταν σχεδόν τεσσάρων εκατοστών και μεγαλύτερη από τη μύτη της. Ήταν φρικιαστικό. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι είχε βάλει μια παραμάνα στη μύτη της», εκμυστηρεύτηκε η Αμερικανίδα μητέρα, η οποία πλέον είναι αντιμέτωπη με την κατακραυγή των χρηστών του διαδικτύου σχετικά με τις γονικές… δεξιότητές της.

«Ελπίζω να συνειδητοποιούν ότι αυτό μπορεί να συμβεί και στα παιδιά τους. Συγγνώμη αν κάποιος κατάλαβε από όλο αυτό ότι δεν ήμουν καλή μητέρα. Δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι το παιδί του έβαλε μία παραμάνα στη μύτη του για να δει πόσο μακριά θα φθάσει», απαντά η Katelyn.

Σχετικές ειδήσεις