ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός στον αέρα: Κινητό άρχισε να βγάζει καπνούς και σπίθες κατά τη διάρκεια της πτήσης

Πανικός στον αέρα: Κινητό άρχισε να βγάζει καπνούς και σπίθες κατά τη διάρκεια της πτήσης

Αναστάτωση, χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος, προκάλεσε ένα «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο που βρισκόταν μέσα σε μια αποσκευή, καθώς άρχισε να βγάζει καπνούς κατά τη διάρκεια πτήσης της ινδικής εταιρείας IndoGo.

Οι επιβάτες του αεροσκάφους, το οποίο εκτελούσε πτήση από τη Σιγκαπούρη για το Τσενάι της Ινδίας, παρατήρησαν ότι αναδιδόταν καπνός από το ντουλάπι φύλαξης των αποσκευών και ενημέρωσαν το πλήρωμα. Οι αεροσυνοδοί διαπίστωσαν τότε πως έβγαινε καπνός και σπίθες από ένα smartphone, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε πάντως χωρίς προβλήματα στο αεροδρόμιο του Τσενάι.

Ένας εκπρόσωπος της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Αεροπορίας (DGCA) της Ινδίας ανέφερε ότι θα ενημερωθούν όλες οι αεροπορικές εταιρείες ώστε να προειδοποιούν τους επιβάτες να κλείνουν εντελώς τα κινητά τους τηλέφωνα κατά τη διάρκεια των πτήσεων ή να αποφεύγουν τελείως να τα παίρνουν μαζί τους στο αεροπλάνο.

Η εταιρεία, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι το επεισόδιο διερευνάται, ενώ βρίσκεται σε επαφή με τις ινδικές αρχές προκειμένου να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων