ΚΟΣΜΟΣ

Ο Καντάφι αντιστέκεται ακόμα

Ο Καντάφι αντιστέκεται ακόμα
Ο ηγέτης της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι απεύθυνε μήνυμα στο λαό του να αντισταθεί στους «αρουραίους» και να εξαγνίσουν την Τρίπολη…

Ο ηγέτης της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι απεύθυνε μήνυμα στο λαό του να αντισταθεί στους «αρουραίους» και να εξαγνίσουν την Τρίπολη.

Μπορεί οι εξεγερμένοι της Λιβύης να πιστεύουν πως όλα έχουν τελειώσει επειδή κατάφεραν να πάρουν υπό τον έλεγχό τους την Τρίπολη και να προσπαθούν να βρουν τον Συνταγματάρχη, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα έτσι εύκολα.

Ο Καντάφι κάλεσε τους υποστηρικτές του να κάνουν πορεία στην Τρίπολη και να "εξαγνίσουν" την πρωτεύουσα από τους αντάρτες τους οποίους κατήγγειλε ως αρουραίους, σταυροφόρους και απίστους.

Τα φιλικά προς τον ίδιο τηλεοπτικά δίκτυα, μετάδωσαν ένα σύντομο ηχογραφημένο μήνυμά του, στο οποίο κάλεσε όλες τις φυλές της Λιβύης να κάνουν πορεία στην Τρίπολη και να διώξουν τους ξένους πράκτορες από τη χώρα.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ανέφερε:

«Η Λιβύη είναι για τον λιβυκό λαό και όχι για τους πράκτορες, ούτε για τον ιμπεριαλισμό, ούτε για τη Γαλλία, ούτε για τον Σαρκοζί, ούτε για την Ιταλία. Η Τρίπολη είναι για σας, και όχι για εκείνους οι οποίοι στηρίζονται στο ΝΑΤΟ».