ΚΟΣΜΟΣ

Διαζύγιο για την Τζάνετ Τζάκσον 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Διαζύγιο για την Τζάνετ Τζάκσον 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Τζάνετ Τζάκσον χώρισε με τον σύζυγό της, επιχειρηματία από το Κατάρ, μόλις 3 μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ.

Το περιοδικό People, το περιοδικό Us Weekly και το τηλεοπτικό δίκτυο Entertainment Tonight επικαλέστηκαν πηγές που επιβεβαίωσαν ότι η 50χρονη Τζάκσον και ο Ουίσαμ αλ Μάνα χώρισαν έπειτα από 5 χρόνια γάμου.

Οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας απέφυγαν να επιβεβαιώσουν τον χωρισμό τους.

Τον Ιανουάριο το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι το οποίο ονόμασαν Έισα.

Η βρετανική εφημερίδα Mail on Sunday, από τα πρώτα έντυπα που έγραψαν για τον χωρισμό, επικαλέστηκε μια πηγή προσκείμενη στην ερμηνεύτρια σύμφωνα με την οποία ο χωρισμός ήταν φιλικός. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς χώρισε το ζευγάρι.

«Είναι και οι δύο πολυάσχολοι άνθρωποι, όμως αποφασισμένοι να είναι καλοί γονείς, ακόμα κι αν δεν είναι μαζί. Είναι φιλικός (ο χωρισμός) και ο Έισα θα παραμείνει με τη μητέρα του, που έχει τη βάση της στο Λονδίνο» είπε η πηγή αυτή στη Mail on Sunday.

Η Τζάκσον και ο Αλ Μάνα, ηλικίας 43 ετών, παντρεύτηκαν το 2012. Πριν από ένα χρόνο η τραγουδίστρια ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της "Unbreakable" προκειμένου να επικεντρωθεί μαζί με τον σύζυγό της στο να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια.

Σχετικές ειδήσεις