Συναγερμός: Απειλή για βόμβα σε τουρκικό Boeing

Newsbomb

Στιγμές πανικού και τρόμου έζησαν εκατοντάδες επιβάτες της πτήσης TK617, η οποία αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με προορισμό την Καζαμπλάνκα.

Ο πιλότος αναγκάστηκε να αλλάξει το δρομολόγιό του, πραγματοποιώντας αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Αλγερίας, μετά από απειλή που δέχθηκε η εταιρεία για βόμβα.

Το Boeing 777 τουρκικής αεροπορικής εταιρείας, ταξίδευε για το διεθνές αεροδρόμιο Casablanca Mohammed V, όταν η εταιρεία ενημέρωσε το πιλοτήριο ότι υπάρχει τηλεφώνημα για βόμβα στο αεροσκάφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απειλή προερχόταν από Μαροκινό πολίτη, ο οποίος βρισκόταν σε περιοχή της Υεμένης!

Η εντολή ήταν σαφής. Το Boeing έπρεπε να προσγειωθεί στο κοντινότερο αεροδρόμιο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και να ληφθούν όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των επιβατών.

Το μεγάλο αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Algiers Houari Boumediene. Η εκκένωση του αεροπλάνου έγινε με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Ακολούθησε ο έλεγχος, κατά τον οποίο η αστυνομία δεν εντόπισε κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό. Λίγο αργότερα, δόθηκε το ελεύθερο να απογειωθεί εκ νέου το αεροπλάνο, καταλήγοντας στον προορισμό του, που δεν ήταν άλλος από την Καζαμπλάνκα.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved