ΚΟΣΜΟΣ

Αντιμέτωπη με ποινή 15 ετών η μητέρα που έκανε σεξ με δύο εφήβους στο αυτοκίνητό της (pics)

Αντιμέτωπη με ποινή 15 ετών η μητέρα που έκανε σεξ με δύο εφήβους στο αυτοκίνητό της (pics)

Αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης έως 15 ετών βρίσκεται μία παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών από το Μίσιγκαν, που κατηγορείται ότι έκανε σεξ με δύο έφηβους, στο αυτοκίνητό της.

Η 38χρονη Brooke Lajiness κατηγορείται πως αποπλάνησε τους εφήβους, στέλνοντάς τους στα social media γυμνές της φωτογραφίες που έβγαζε μπροστά από καθρέφτες, το περασμένο καλοκαίρι.

Η ίδια η κατηγορούμενη παρουσιάστηκε ψύχραιμη ενώπιον του δικαστηρίου, στο οποίο ομολόγησε την ενοχή της ότι έκανε σεξ με έναν 14χρονο και στοματικό έρωτα με ένα 15χρονο αγόρι.

Σε αντάλλαγμα, οι εισαγγελείς συμφώνησαν να σταματήσουν τη δίωξή της για 10 επιπλέον κατηγορίες. Η ποινή που θα επιβληθεί στην 38χρονη, αναμένεται να κυμανθεί από πέντε έτη και εννέα μήνες έως 15 χρόνια.

Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, η κατηγορούμενη δήλωσε πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις της, που προκάλεσαν μεγάλο πόνο στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, η πλειοψηφία των παράνομων σεξουαλικών επαφών της 38χρονης με τους εφήβους έγινε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, που ήταν σταθμευμένο σε αυτοκινητόδρομο.

Η σύλληψή της έγινε μετά από καταγγελία της μητέρας ενός εκ των δύο εφήβων.