ΚΟΣΜΟΣ

Σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϊ νοσηλεύεται η Sinead O'Connor (vid)

Σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϊ νοσηλεύεται η Sinead O'Connor (vid)

Σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϊ διακομίστηκε και νοσηλεύεται η Ιρλανδή τραγουδίστρια Sinead O'Connor, προκειμένου να λάβει την απαιτούμενη ιατρική βοήθεια, μετά το ξέσπασμα που είχε σε βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook και το οποίο προκάλεσε ανησυχία για τη ζωή της.

Η 50χρονη τραγουδίστρια, που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1980, ανέφερε στο βίντεο αυτό, ότι έχει τάσεις αυτοκτονίας και ότι παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, συγκλονίζοντας τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, θαυμαστές της Sinead O'Connor έσπευσαν στο μοτέλ όπου διέμενε στο Νιου Τζέρσεϊ και της προσέφεραν βοήθεια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

«Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει απολύτως κανένας άνθρωπος στη ζωή μου, εκτός από τον γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου – τον πιο γλυκό άνθρωπο του κόσμου, που λέει ότι είμαι η ηρωίδα του- και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή... και αυτό είναι οικτρό», εμφανίστηκε να λέει στο επίμαχο βίντεο.

Αιτιολογώντας την απόφασή της να απευθυνθεί με αυτό τον τρόπο στον κόσμο, ανέφερε ότι θέλει όλοι να μάθουν πώς είναι να αντιμετωπίζει κανείς μία ψυχική ασθένεια: «Ψυχική ασθένεια, είναι σαν τα ναρκωτικά, δεν ενδιαφέρεται ποιος είσαι και το χειρότερο όλων είναι το στίγμα που σε ακολουθεί. Ξαφνικά όλοι οι άνθρωποι που υποτίθεται σε αγαπούν και σε φροντίζουν, σου συμπεριφέρονται σαν σ... Είναι σαν κυνήγι μαγισσών».

Στο παρελθόν, η O'Connor είχε μιλήσει ανοικτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και ότι παλεύει με την κατάθλιψη και με μετατραυματικό σοκ εδώ και χρόνια, βασανιζόμενη από αυτοκτονικό ιδεασμό.

Σχετικές ειδήσεις