Οικογένεια γιγάντιων πάντα... διοργάνωσαν πάρτι γενεθλίων! (pics)

Οικογένεια γιγάντιων πάντα... διοργάνωσαν πάρτι γενεθλίων! (pics)

Μαζί με τους γονείς του γιορτάζει τα Μαζί με τους γονείς του γιορτάζει τα γενέθλιά του το γιγάντιο πάντα Νουάν Νουάν στη Μαλαισία, ίσως για τελευταία φορά πριν επστρέψει στην Κίνα.

Η Νουάν Νουάν έγινε 2 ετών στις 18 Αυγούστου, ενώ οι γονείς της Σινγκ Σινγκ και Λιάνγκ Λιάνγκ γιορτάζουν τα 11α γενέθλιά τους. Ο Εθνικός Ζωολογικός Κήπος της Μαλαισίας στον οποίο ζουν τα τρία γιγάντια πάντα διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων για την οικογένεια με παγωτό, φρούτα και μπαμπού.

παρτυ 2

Το ζευγάρι Σινγκ Σινγκ και Λιάνγκ Λιάνγκ έφθασε στη Μαλαισία το 2014 για να σηματοδοτήσει την 40ή επέτειο των διπλωματικών δεσμών μεταξύ Κίνας και Μαλαισίας. Ενα χρόνο αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους Νουάν Νουάν. «Βάσει της συμφωνίας μεταξύ Μαλαισίας και Κίνας, η Νουάν Νουάν θα πρέπει να επιστρέψει στην Κίνα έπειτα από δύο χρόνια», δήλωσε ο Ματ Ναϊμ Μπιν Ραμλί, διευθυντής του κέντρου συντήρησης των πάντα στον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο της Μαλαισίας.

παρτυ 3

Ο ζωολογικός κήπος άρχισε να προετοιμάζεται για την επιστροφή της Νουάν Νουάν μειώνοντας σταδιακά τον χρόνο που περνά με την μητέρα της. Ο πρεσβευτής της Κίνας στη Μαλαισία Χουάνγκ Χουικάνγκ, εξέφρασε την ελπίδα το ζευγάρι των πάντα μετά την επιστροφή της κόρης τους στην Κίνα να γεννήσει άλλο ένα μωρό.

παρτυ 4