ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό! Αυτά τα αντικείμενα κρατούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μέσα στο φέρετρο...

Συγκλονιστικό! Αυτά τα αντικείμενα κρατούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μέσα στο φέρετρο...

Σύμφωνα με την Mirror, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστός ο θάνατός της ο βοηθός της Paul Burrell κλήθηκε να πάει ορισμένα αντικείμενα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Λίγες ημέρες πριν την 20η επέτειο του θανάτου της «θλιμμένης πριγκίπισσας», και βγαίνουν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατό της αλλά και λίγες ώρες μετά. Αν και έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τον απροσδόκητο θάνατό της, του συντρόφου της Ντόντι Αλ Φαγέντ αλλά και του οδηγού, Henri Paul (μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της Trevor Rees-Jones), τα μυστικά και οι αποκαλύψεις δεν φαίνεται να σταματούν...

ΦΕΡΕΤΡΟ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε, τι έβαλαν στα χέρια της νεκρής πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο βοηθός της, ο Paul Burrell έψαξε στο διαμέρισμά της βρήκε ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα πάνω σε ένα μικρό αγαλματάκι της Παναγίας και το πήρε μαζί με κάποια προϊόντα μακιγιάζ της, ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα τριών τετάρτων και μαύρα παπούτσια τα οποία και πήγε στο νοσοκομείο.

ΦΕΡΕΤΡΟ copy

Δόθηκαν σε νοσοκόμα τα ρούχα και τα προϊόντα και ζητήθηκε να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της και μια φωτογραφία των γιων της. Μια φωτογραφία που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της, σύμφωνα με την Mirror.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ