ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Έφηβοι πέταξαν πέτρα από αερογέφυρα και σκότωσαν 32χρονο πατέρα

Αδιανόητο: Έφηβοι πέταξαν πέτρα από αερογέφυρα και σκότωσαν 32χρονο πατέρα

Πέντε έφηβοι από το Μίσιγκαν κατηγορούνται για φόνο, καθώς πέταξαν πέτρα από αερογέφυρα, προκαλώντας το θάνατο ενός 32χρονου

Ο 32χρονος Kenneth White καθόταν στη θέση του συνοδηγού σε ένα βανάκι καθώς γυρνούσε από τη δουλειά του στο Μίσιγκαν το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου.

Μία πέτρα έπεσε ξαφνικά από τον ουρανό, έσπασε το παρμπρίζ και στη συνέχεια πάνω του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, όπως μεταδίδει το CNN. Ο άντρας έχασε τις αισθήσεις του και ο οδηγός προσπέρασε άλλα τέσσερα αμάξια που είχαν ακινητοποιηθεί από τις πέτρες για να κάνει στην άκρη και να βοηθήσει τον φίλο του.

Σύμφωνα με τις Αρχές οι έφηβοι ηλικίας 15-17 ετών, κατηγορούνται ως ενήλικες για φόνο. «Δεν είναι φάρσα, είναι φόνος», είπε ο σερίφης Robert Pickell. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που γελάει και πιστεύω πως αν υπάρχει κάποια προειδοποίηση που μπορώ να απευθύνω στους νέους ανθρώπους είναι ότι όταν παίρνεις κακές αποφάσεις, ενδέχεται να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου στη φυλακή».

Οι εφήβοι πέταξαν ένα λάστιχο και περίπου 20 πέτρες από δύο αερογέφυρες εκείνο το βράδυ, προκαλώντας ζημιές σε αρκετά οχήματα, σύμφωνα με τις Αρχές. Μάλιστα, αφότου έριξαν την πέτρα που σκότωσε τον άτυχο άντρα, οι έφηβοι έφυγαν από το σημείο και πήγαν για φαγητό.

«Στο τέλος της ημέρας, δεν κερδίζει κανείς. Αυτοί οι νέοι άνθρωποι διώκονται, ένα νεαρό αγόρι έχασε τον πατέρα του και όλες οι οικογένειες πενθούν», σημείωσε ο σερίφης.

Πηγή φωτογραφίας: abcnews

Σχετικές ειδήσεις