Συναγερμός στη Βρετανία: Αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο - Τέσσερις νεκροί (pics+vid)

Newsbomb

Ένα αεροπλάνο κι ένα ελικόπτερο συγκρούστηκαν στον αέρα στην Αγγλία, στην περιοχή του Μπάκινχαμσαϊρ, στα ανατολικά περίχωρα του Λονδίνου

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11), συντρίμμια και από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν στους κήπους της ιστορικής έπαυλης Waddesdon Manor. Και τα δύο αεροσκάφη είχαν αναχωρήσει από ένα κοντινό αεροδρόμιο, το Wycombe Air Park, σύμφωνα με το Sky News.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ, στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο άτομα, που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα μαζί με τον πιλότο και έναν ακόμα επιβάτη του αεροσκάφους.

Το ελικόπτερο ανήκει σε εταιρεία που προσφέρει μαθήματα σε επίδοξους πιλότους και πτήσεις σε ιδιώτες.

Στο σημείο όπου βρέθηκαν τα συντρίμμια μετέβη και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Διερεύνησης Αεροπορικών Δυστυχημάτων προκειμένου να εξετάσει τα αίτια που προκάλεσαν τη σύγκρουση.

Η αξιωματικός της αστυνομίας του Τέιμς Βάλεϊ Ρεμπέκα Μίαρς δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ ότι δεν μπορεί προς το παρόν να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα ή το φύλο των θυμάτων.

Δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια των αεροσκαφών

«Ο πατέρας μου άκουσε ένα δυνατό κρότο. Η μητέρα μου είπε ότι ένας άντρας, που νομίζω ότι περπατούσε κάπου εκεί κοντά, άρχισε να τρέχει προς την έπαυλη για να πει ότι είχε γίνει κάποια σύγκρουση» δήλωσε κάτοικος της περιοχής στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Δείτε βίντεο από το σημείο!

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved