ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες φρίκης μέσα από το σπίτι - κολαστήριο ενός παιδόφιλου - Τι αντίκρυσαν οι αστυνομικοί (pics)

Εικόνες φρίκης μέσα από το σπίτι - κολαστήριο ενός παιδόφιλου - Τι αντίκρυσαν οι αστυνομικοί (pics)

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο (το Μάιο του 2017) στο σπίτι του παιδόφιλουDavid Timothy Deakin, έπαθαν σοκ από τα όσα αντίκρυσαν - Οι φωτογραφίες που αργότερα έδωσαν στη δημοσιότητα μέσα από το σπίτι του «κτήνους», κάνουν το γύρο του διαδικτύου και παγώνουν ακόμα και τους πλέον έμπειρους αστυνομικούς...

Οι αξιωματικοί έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι του στις Φιλιππίνες. Μπροστά τους είχαν τον άντρα που αναζητούσαν. Στην κατοχή του βρήκαν αργότερα υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Αφού πέρασαν χειροπέδες στον παιδόφιλο, ξεκίνησε η αναζήτηση των στοιχείων εκείνων που θα τον έστελναν ενώπιον της δικαιοσύνης και τελικά στη φυλακή.

p7

Παιδικά εσώρουχα και παπούτσια, κάμερες, bondage χειροπέδες, σύνεργα ναρκωτικών και στοίβες από σκληρούς δίσκους είναι όλα όσα βρήκαν μέσα σε αυτό το βρωμερό δυάρι.

Και μόνο η φάτσα του, φανερώνει την αρρώστια του μυαλού του...

p10

Εικόνες και ευρήματα φρίκης που υπαινίσσονται αρρωστημένες πράξεις.

Ένα από τα ευρήματα που προκαλεί σοκ, ήταν και μια κακογραμμένη φράση στον τοίχο «η μαμά και ο μπαμπάς μου με αγαπούν». Στον υπολογιστή του, οι ειδικοί πράκτορες εντοπίζουν υλικό παιδικής πορνογραφίας, στο οποίο συμμετέχουν ανήλικα κορίτσια και αγόρια...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR