ΚΟΣΜΟΣ

Νέες απειλές Ερντογάν: «Αν ανοίξω τα σύνορα, δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε»

Νέες απειλές Ερντογάν: «Αν ανοίξω τα σύνορα, δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε»

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως βρίσκεται ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Λίγες μόλις ώρες μετά τις… εκτιμήσεις του ότι ο «Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι κοντά», επανήλθε, χρησιμοποιώντας και πάλι προκλητική γλώσσα, και απειλώντας την Ευρώπη με άνοιγμα των συνόρων!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Ερεζερούμ, στην κηδεία ενός Τούρκου στρατιώτη που σκοτώθηκε στο Αφρίν, μπροστά σε ένα πολυπληθές και φανατισμένο ακροατήριο είπε: «Αν ανοίξουμε τις πόρτες (σ.σ. σύνορα), δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε. Με παρακαλέσατε να μην ανοίξω τα σύνορα. Αποφασίστε, επιτέλους, τι θέλετε!».

Ο Ερντογάν πρόσθεσε ότι η επιχείρηση στο Αφρίν θα συνεχιστεί και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατευθούν οι άμαχοι, ενώ υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί καταπιέζονται, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το αιματοκύλισμα που έχει προκαλέσει στη Συρία.

Θυμίζουμε ότι χθες, μιλώντας σε τελετή απονομής στην Άγκυρα, ο Ερντογάν είχε πει ότι η Τουρκία δεν θα σταματήσει τη στρατιωτική της επιχείρηση στο Αφρίν «έως ότου τελειώσει η δουλειά μας», καλώντας την Ευρώπη να μη «ματαιοπονεί».

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Αττική: 43χρονος παιδόφιλος έβλεπε online βιασμούς ανηλίκων

Το τέλος του κόσμου! Επιστήμονες προειδοποιούν: Τεράστιος αστεροειδής θα συγκρουστεί με τη Γη

Σχετικές ειδήσεις