Αποκαλύψεις ΣΟΚ της Μπριζίτ Μακρόν για τη Μελάνια Τραμπ: Την κρατούν «φυλακισμένη» στο Λευκό Οίκo!

Newsbomb

Για όλα όσα έζησε στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ κατά την επίσκεψή της στο Λευκό Οίκο, μίλησε η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία δεν δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις, αλλά και να παρουσιάσει μια άλλη πλευρά της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, άγνωστη στο ευρύ κοινό.

«Κάναμε καλή παρέα. Γελάσαμε πολύ και είναι πολύ ευχάριστη...», ανέφερε αρχικά στη «Le Monde» η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, για την εκρηκτική Μελάνια, η οποία της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Μακριά από τη σκληρή, ακόμη και σκυθρωπή εικόνα που παρουσιάζει στις δημόσιες εμφανίσεις της, η Μελάνια Τραμπ είναι σε προσωπικό επίπεδο μια εξαιρετική παρέα», συμπλήρωσε και συνέχισε: «Ήταν πολύ ευγενική, ευφυέστατη, φιλική και πολύ δεκτική. Είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα, η οποία, ωστόσο, δίνει πραγματικά μεγάλο αγώνα για να την κρατήσει κρυφή. Γελάει με το παραμικρό, με τα πάντα, καθώς έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, αλλά φαίνεται προς τα έξω πολύ λιγότερο από εμένα».

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν προχώρησε ωστόσο σε ακόμα πιο διεισδυτικές αποκαλύψεις, προσφέροντας μια κλεφτή ματιά από το παράθυρο του Λευκού Οίκου. Όταν βέβαια αφήνουν τη Μελάνια να το ανοίξει!

«Είναι πολύ περιορισμένη, σχεδόν εγκλωβισμένη στο Λευκό Οίκο και δεν μπορεί να βγει ούτε έξω, ούτε καν να ανοίξει ένα παράθυρο. Εγώ βγαίνω κάθε μέρα έξω και κάνω βόλτες στο Παρίσι», εκμυστηρεύτηκε αποκαλύπτοντας το αυστηρό πρωτόκολλο που είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί η Αμερικανίδα ομόλογός της, αλλά και την πίεση που αισθάνεται κάθε ώρα της ημέρας, αφού «είναι υποχρεωμένη να προσέχει τι λέει, κάθε λέξη και τι κάνει, κάθε πράξη της».

«Αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι, καθώς δεν υπάρχει ούτε μία στιγμή που να αισθάνεται πως έχει το δικαίωμα να κατεβάσει τους διακόπτες και να χαλαρώσει», κατέληξε η Μπριζίτ Μακρόν, αποκαλύπτοντας κρυφές πτυχές του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς της Μελάνια Τραμπ…

Όσο για τη δική της ζωή; Προσπαθεί να είναι όσο πιο… φυσιολογική γίνεται: να βλέπει το γιο και τις δύο κόρες της, που έχει με τον πρώτο της σύζυγο, τον τραπεζίτη André-Louis Auzière, αλλά και τα εγγόνια της.

«Δεν έχω αλλάξει», υποστηρίζει, διευκρινίζοντας: «Είμαι ακόμα η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, όχι του προέδρου. Δεν νιώθω Πρώτη Κυρία. Δεν έχω κάτι να αποδείξω και είμαι παραπάνω από μια γλάστρα με λουλούδια στο πλευρό του συζύγου μου».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved