Φρίκη: Βραβευμένος κλόουν έσφαξε τη σύντροφό του μπροστά στα παιδιά της

Φρίκη: Βραβευμένος κλόουν έσφαξε τη σύντροφό του μπροστά στα παιδιά της
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες ενός φρικτού εγκλήματος στο Βέλγιο με θύμα μία μητέρα τριών παιδιών.

Δράστες του εγκλήματος o βραβευμένος κλόουν Kevin Leipere και ο συνεργάτης του Dietwin Haegheman, που έσφαξαν την πρώην σύντροφο του κλόουν και ανάγκασαν τα παιδιά της να βλέπουν τις αποτρόπαιες πράξεις. Ο 31χρονος δράστης και ο 38χρονος συνεργός του εξαφανίστηκαν μετά το έγκλημα, ωστόσο ειδοποίησαν τις Αρχές για την φρικτή τους πράξη.

Θύμα η 47χρονη πρώην σύντροφος του κλόουν, η Caroline D, το πτώμα της οποίας ανακαλύφθηκε στο γκαράζ του σπιτιού της στην πόλη Oudenbur του Βέλγιου. Η αστυνομία βρήκε τα τρία της παιδιά, ηλικίας 12, 15 και 17 ετών δεμένα στην σοφίτα του σπιτιού. Όπως αποκάλυψαν, ο Leipere και ο Haeghemen σκότωσαν την μητέρα τους, τα έδεσαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο Leipere είχε χωρίσει πρόσφατα με την Caroline D. επειδή δεν τα έβρισκε με τα παιδιά της.

Ο 31χρονος που ψυχαγωγούσε άρρωστα παιδιά στο νοσοκομείο και είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος κλόουν στο Βέλγιο, μετά το έγκλημα, ταξίδεψε στην πόλη του στο Breedene, σκαρφάλωσε στην κορυφή ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων και απειλούσε να πηδήξει στο κενό.

4C45C45400000578 5732073 image a 78 1526398963276

Μετά την αναταραχή, οι αρχές κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί και συνελήφθη. Ο Haegheman συνελήφθη αργότερα την ίδια μέρα στην πόλη Melle. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Leipere τον έπεισε να βοηθήσει να εκδικηθεί την Caroline D και τα παιδιά της μετά τον χωρισμό τους.

Με πληροφορίες από Daily Mail

PHOTO GALLERY