ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ! 12χρονος πέθανε παίζοντας το «παιχνίδι του πνιγμού»

Σοκ! 12χρονος πέθανε παίζοντας το «παιχνίδι του πνιγμού»

Το «παιχνίδι» που έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις και έχει προκαλέσει το θάνατο εκατοντάδων ανήλικων στον κόσμο.

Ακόμη ένα θύμα προστέθηκε στη λίστα θανάτου του δολοφονικού παιχνιδιού «Choking Game». Ο 12χρονος Tua Muai από τη Γιούτα, που φοιτούσε στην τελευταία τάξη του Δημοτικού, έχασε τη ζωή του όταν μαζί με έναν φίλο του θέλησαν να παίξουν το παιχνίδι του θανάτου, πιστεύοντας ότι θα είναι διασκεδαστικό να αποκόψουν το οξυγόνο στο εγκέφαλό τους και να προκαλέσουν αίσθηση ευφορίας.

Ωστόσο, το «παιχνίδι» πήρε τραγική τροπή και ο 12χρονος πέθανε…

Η μητέρα του Celestia Muai μίλησε στο Fox 13 και συγκλονίζει, «πέρασα την Ημέρα της Μητέρας προγραμματίζοντας την κηδεία του γιου μου, γράφοντας τον επικήδειο αντί να φάμε πρωινό ή να ακούσω ένα σ’ αγαπώ μαμά».

«Προσπαθήστε να φανταστείτε πώς θα ήταν και πολλαπλασιάστε το με το άπειρο… δεν υπάρχουν λόγια», πρόσθεσε η τραγική μάνα.

Το πτώμα του άτυχου μαθητή βρήκε η ίδια του η μητέρα, η οποία κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, όμως ήταν αργά.

«Ήταν ένα φωτεινό και χαρούμενο αγόρι. Του άρεσε η περιπέτεια και να κάνει τους άλλους να γελάνε. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και τα 7 αδέρφια του. Ήταν οι πιο αγαπημένοι σύμμαχοί του. Ο προπονητής του ήταν σαν δεύτερος πατέρας του. Τώρα τον υποδέχτηκε στον ουρανό ο αγαπημένος του πατέρας Felise Muai που πέθανε απροσδόκητα πριν από δύο χρόνια. Ήταν μια γλυκιά επανένωση για τον γλυκό Tua. Θα λείψει πολύ σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του», είπε η μητέρα του, η οποία ελπίζει ότι ο γιος της θα είναι και το τελευταίο θύμα αυτού του… παιχνιδιού.

Πηγή: people

Σχετικές ειδήσεις