ΚΟΣΜΟΣ

Μπραντ Πιτ σε Χάρβεϊ Γουάινστιν: Θα σε σκοτώσω αν ενοχλήσεις ξανά την Γκούινεθ Πάλτροου

Μπραντ Πιτ σε Χάρβεϊ Γουάινστιν: Θα σε σκοτώσω αν ενοχλήσεις ξανά την Γκούινεθ Πάλτροου

Περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και την αντίδραση του τότε συντρόφου της, Μπραντ Πιτ, για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από το διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, αποκάλυψε η Γκούινεθ Πάλτροου.

Οι αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον Γουάινστιν, διαδέχονται η μία την άλλη.

Σε συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε στο Howard Stern Show, η 45χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν εκείνη και ο Μπραντ Πιτ είχαν πάει στην πρεμιέρα του Άμλετ το 1995 στο Μπρόντγουεϊ, δέχτηκε πρόταση από τον Γουάινστιν να τον επισκεφθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Η Πάλτροου ωστόσο ενημέρωσε αμέσως τον Πιτ, ο οποίος δεν δίστασε να κολλήσει τον Γουάνστιν στον τοίχο, καθιστώντας του σαφές πως: «Αν τολμήσεις να την κάνεις να αισθανθεί ξανά άβολα, θα σε σκοτώσω».

Η Γκούινεθ εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως η αντίδραση του Πιτ ήταν κάτι πολύ σπουδαίο για εκείνη, αφού ως… πρωτοεμφανιζόμενη και σχετικά «άγνωστη» στο χώρο, δεν θα μπορούσε ποτέ να το χειριστεί χωρίς να καταστραφεί η καριέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι η Πάλτροου μοιράστηκε για πρώτη φορά την ιστορία της πέρσι μέσω των New York Times, ενώ ήταν από τις πρώτες γυναίκες που προκάλεσαν το «τσουνάμι» των καταγγελιών για τη δράση του Γουάινστιν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η όμορφη ηθοποιός δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες για εκείνη τη βραδιά, ωστόσο ο φακός είχε απαθανατίσει την ίδια και τον Μπραντ να φεύγουν με σκυμμένο κεφάλι από την πρεμιέρα του Άμλετ.

Αρθρογράφος της Daily News σημειώνει άλλωστε ότι το ζευγάρι κρατούσε πάντα πολύ χαμηλό προφίλ και δεν έδινε ποτέ δικαιώματα.

«Τον αγαπώ για αυτό που έκανε και με προστάτεψε. Μόλις του είπα τι συνέβη, αμέσως πήρε την κατάσταση στα χέρια του και απείλησε τον Γουάινστιν. Δεν ήταν και λίγο αυτό που έκανε για μένα, να τα βάλει μαζί του. Εγώ έτρεμα. Είχα κάνει μόλις δύο ταινίες μαζί του και ήμουν στην αρχή της καριέρας μου», ανέφερε επίσης η Πάλτροου, συμπληρώνοντας: «Ήμουν παιδί. Με είχε καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και μου ζήτησε να του κάνω μασάζ. Τα είχα χάσει, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Μάλιστα του είπα: “Σε έβλεπα σαν θείο μου Χάρβεϊ”. Αφού αρνήθηκα να προχωρήσω μαζί του εκείνος μου είπε να μην πω ποτέ τι είχε συμβεί μεταξύ μας. Όλο αυτό μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να το ξεπεράσω. Ήταν σκληρό και απάνθρωπο».

Και κατέληξε η Πάλτροου: «Μετά από χρόνια που κέρδισα Όσκαρ και ήμουν πλέον πολύ γνωστή, ακόμα με στοίχειωνε το γεγονός. Όταν όμως ξέσπασε η καταιγίδα των αποκαλύψεων δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο αυτό το μυστικό. Έσπασα τη σιωπή μου. Έπρεπε να το κάνω στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλο αυτό τελείωσε και δεν θα μπορούσε να ενοχλήσει ποτέ ξανά καμία άλλη γυναίκα».

Σχετικές ειδήσεις