ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες φρίκης: Σαδιστής κατέσφαξε τη φίλη του, τη διαμέλισε και έκανε τα δόντια της περιδέραιο

Εικόνες φρίκης: Σαδιστής κατέσφαξε τη φίλη του, τη διαμέλισε και έκανε τα δόντια της περιδέραιο

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τις φρικιαστικές πράξεις ενός Βρετανού, ο οποίος ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στο άψυχο σώμα της συντρόφου του την οποία προηγουμένως είχε άγρια δολοφονήσει.

Φωτογραφίες μάλιστα μέσα από το σπίτι του τρόμου όπου ο 33χρονος Dean Lowe κατακρεούργησε, διαμέλισε και έκανε κολιέ τα δόντια της 32χρονης Kirby Noden, είδαν το φως της δημοσιότητας, επιτείνοντας την αίσθηση του αποτρόπαιου.

Ο Lowe αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η πρώην σύντροφός του, όχι μόνο τον παίδευσε ψεκάζοντας με το αίμα της τους τοίχους του σπιτιού τους, αλλά χαίρει άκρας υγείας στη Νότιο Αφρική, όπου έφυγε με άλλον άνδρα!

Σύμφωνα με την αστυνομία πάντως, ο κατηγορούμενος σκότωσε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στο Marazion της Κορνουάλης, την άτυχη γυναίκα με ένα βράχο και ένα μεταλλικό στύλο, πριν τη διαμελίσει και πετάξει τα μέλη της στην τουαλέτα και σε κάδους σκουπιδιών.

Ενώ μάλιστα η ειδεχθής δολοφονία συνέβη τον Ιανουάριο του 2017, η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Μάιο και αυτό αφού ο Lowe έστειλε μηνύματα στην οικογένειά του, ομολογώντας τις φρικιαστικές πράξεις του.

Sadistic killer found guilty of chopping up his girlfriends body before flushing it down the toilet

«Είναι νεκρή, την τεμάχισα και την πέταξα στην τουαλέτα και σε κάδους στο δρόμο», γράφει σε ένα από αυτά προς τον ξάδερφό του, ενώ σε άλλα προσθέτει: «Βρήκαν το κρέας όταν μάζευαν τα σκουπίδια, αλλά δεν ήξεραν τι είναι», «Ξύπνησα και ήμουν ζαλισμένος με θολή μνήμη. Ή ήταν εφιάλτης ή σκότωσα την Kirby», «Χρειάστηκα μία εβδομάδα για να ξεφορτωθώ το σώμα. Ήταν φρικτό».

Και μπορεί αργότερα στο δικαστήριο να αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο κρίθηκε ένοχος μετά από σύσκεψη του σώματος των ενόρκων που κράτησε εννέα ώρες και 35 λεπτά…

«Η υπόθεση ήταν περίπλοκη. Απαιτούσε εκτεταμένες έρευνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο», ανέφερε ο επιθεωρητής ντεντέκτιβ Ian Ringrose της αστυνομίας της Κορνουάλης, συμπληρώνοντας: «Δεν αποκάλυψε ποτέ πού πέταξε το σώμα της Kirby και αρνιόταν τις κατηγορίες. Η οικογένειά της ζούσε μια κόλαση».

Ο Lowe ισχυρίστηκε ότι πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα κάνοντας ναρκωτικά και χαράσσοντας το δέρμα τους, ενώ είδε για τελευταία φορά την Kirby κάποια μέρα πριν τις 15 Ιανουαρίου. Οι αστυνομικοί ωστόσο πιστεύουν ότι την είχε σκοτώσει πριν από τις 14, όταν και πήγε να κάνει ανάληψη από ATM με την κάρτα της.

Πιστεύουν ότι καθάρισε επιμελώς το σπίτι από το περισσότερο αίμα, εξαφανίζοντας όσα ίχνη μπορούσε και έμενε μέσα σε αυτό σε άθλιες συνθήκες (gallery) για πέντε περίπου μήνες.

Το αίμα της Kirby βρέθηκε στους τοίχους της κρεβατοκάμαρας, στο στρώμα και στα αντικείμενα με τα οποία ο Lowe τη δολοφόνησε. Στο σπίτι βρέθηκε επίσης και ένα με δόντια της δολοφονημένης γυναίκας.

Ο Lowe και η Kirby γνωρίζονταν από παιδιά και είχαν σχέση για 25 ολόκληρα χρόνια…

Σχετικές ειδήσεις