ΚΟΣΜΟΣ

Όταν ο «Σέρλοκ Χομς» γίνεται... Superman: Πώς ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έσωσε ποδηλάτη από συμμορία!

Όταν ο «Σέρλοκ Χομς» γίνεται... Superman: Πώς ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έσωσε ποδηλάτη από συμμορία!

Δεν φοράνε όλοι οι super ήρωες κάπες! Ο Άγγλος κινηματογραφικός και θεατρικός και τηλεοπτικός ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Σέρλοκ Χολμς και τον Doctor Strange στις ταινίες της Marvel επενέβη την κατάλληλη στιγμή και έσωσε έναν ποδηλάτη από μία συμμορία στο Λονδίνο.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η σύζυγός του επέστρεφαν στο σπίτι τους από νυχτερινή έξοδο με ταξί, όταν είδαν έναν διανομέα φαγητού με ποδήλατο να δέχεται χτύπημα με ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Ο Κάμπερμπατς φώναζε «αφήστε τον ήσυχο» καθώς έτρεχε προς τους δράστες της επίθεσης αποτρέποντας έτσι το σοβαρότερο τραυματισμό του ποδηλάτη.

Επειδή μάλιστα κάποιες φορές η ζωή μιμείται την τέχνη, το επεισόδιο συνέβη κοντά στην οδό Μπέικερ, εκεί, όπου ζει ο Σέρλοκ Χολμς, τον οποίο ενσαρκώνει ο ηθοποιός στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά…

«Εδώ ήταν ο Σέρλοκ Χολμς συγκρούστηκε με τέσσερις δράστες, σε απόσταση αναπνοής από την Μπέικερ Στριτ», αποκάλυψε στην εφημερίδα «The Sun» ο οδηγός του ταξί, Μάνουελ Ντίας.

«Ο πελάτης μου όρμησε έξω από το ταξί, έτρεξε και τράβηξε μακριά τους δράστες. Στράφηκαν εναντίον του γι αυτό πήγα και εγώ. Κράτησα τον έναν νεαρό και ο Μπένεντικτ τον άλλο. Φαινόταν να ξέρει ακριβώς τι κάνει. Ήταν πολύ γενναίος. Έκανε τα περισσότερα, για να είμαι ειλικρινής. Όταν τους φώναξε: "Αφήστε τον ήσυχο" κατάλαβα ότι είναι ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς», είπε ο οδηγός του ταξί.

«Βέβαια τα πράγματα έγιναν τότε σουρεαλιστικά. Ήταν ο Σέρλοκ Χολμς και πάλευε με τέσσερις δράστες επίθεσης λίγο πιο πέρα από την οδό Μπέικερ», πρόσθεσε ο Ντίας.

Ενώ η επίθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian», φέρεται να συνέβη τον Νοέμβριο, η ιστορία δημοσιοποιήθηκε τώρα για άγνωστους λόγους.

Σχετικές ειδήσεις